iyi dilekleriniz icin cok ama cok tesekkur ediyorum.. Manisa 1.piyade egitim tugayindaydik dogu kışlada usta birliğimde Diyarbakır/Merkez 2.Or.Loj.Bşk.lığı Ulş.Ağ.Oto Tb.Ulş.Orta Oto Bl. bu gece sabaha karşı gidiyorum yarın teslim olacam hepiniz kendinize iyi bakın
Bu satırların yarısını ben yazdım çünkü kendisi bir yandan çantasını hazırlıyordu hayırlısı ile gitsin gelsin inşallah
VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA
Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
herkesten allah razi olsun bol bol dua edin bana ilk gecem bitti bugun sole bakim dedim burasi harika bi yer "torpilli olsan bole bi yere dusemezdin" diyorlar dun gece cep telefonu bile buldular, ayiptir solemesi lahmacun bile solediler simdi ise nete girdim hersey cok iyi
herkesten allah razi olsun bol bol dua edin bana ilk gecem bitti bugun sole bakim dedim burasi harika bi yer "torpilli olsan bole bi yere dusemezdin" diyorlar dun gece cep telefonu bile buldular, ayiptir solemesi lahmacun bile solediler simdi ise nete girdim hersey cok iyi
hayrola Arda' cım sevinçli gördüm seni, bende sevindim senin adına ben sana demiştim gideceğin akşam konuştuklarımız kulaklarında olsun bir şey istersen bir telefon açman yeterli biz her zaman senin yanındayız
VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA
Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
carsiyi kitlediler bugun disarda olmamiz lazimdi disarda olaymi olmus ne yoksa aricaktim herkezi telefonuda daha kullanamiyorum, hersey cok iyi su ana kadar, ilk egitimlerimiz haftaya biticek kismetse sonra gorevlerimiz belli olucak insallah.. herkese tesekkurler.. rabbit geri donecek $afak 400den dustu herkese cok selamlar sevgiler ve saygilar, iyi bakin kendinize tabi bende
Yav bu çarşı kitleme olayları çok kötü oluyo bütün hafta kendini hafta sonu için adapte ediyosun sonra gümmm çarşılar kitlenmiş adamın morali bozuluyor yaa. Kendine ii bak ArdaCan
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.