burdayız burda .merak etmeyin. skoda dan çok memnunum 1.2 2004 fabiam vardı gecen ay sonu satışını yaptım. bu ayın 10 da skoda roomster aldım. malzeme ve işçilik çok ii. rominin en üst donanımını aldım ve çok iyi bi karar verdiğimi düşünüyorum. 1.2 fabiamıda üzülerek sattım .( ext : tesisat +jant+sis+xenon+hava filitresi vs vs vs ) bayagı ugraşmıştım ama ayrılmak zorunda kaldık . evliyim ve 2. çocugu düşünüyoruz bu sebeple fabia bize küçük gelecekti bizde arabamızı değiştirme kararı aldık. fabialarda sadece imaj eksikliği var oda 2 firmanın ortaklığından kaynaklanan bi problem. bakın yeni kasa fabia lar çıktı ne reklam var ne bişey. opel yeni corsayı çıkartığı zaman her yerde bangır bangır reklam yaptı ( bana sorsanız yuzune bile .....) . insanlarda daha çok adını duydukları markayı tercih ediyorlar. gerçi biz aramızda takılıyoruz " bırakın herkeste skoda olmasın - biz mutlu azınlık olarak kalalım " diye.
Roomster hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın geçen yolda gördüm çok hoşuma gitti beğendim dediğiniz gibi reklam ve imaj eksikliği var ama bilen biliyor Skoda' yı artık bence iyi bir karar vermişsiniz
VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA
Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
Anneme ait 1998 felicia glxi beyaz kullanıyorum, oldukça atik ve temiz bir araba, sıfır araba alabilecek paramız olana kadar da satmayı düşünmüyoruz. Ama ben mk1 hayranıyım, kısa zamanda da sahibi olucam inşallah.... saygılar