açıkçası pek beğendiğimi söyleyemiyeceğim.özellikle ön kapı camının ufak tutulması genel anlamda otomobilin hatlarının devamsız gibi gözükmesi.. canlısını görsek fark olabilir belki ama olmamiş gibi...
Skodanin enbegendigim araci diyebilirim.Tabi butcemize uygun olmasi da bunda en onemli etken Farkli bir tasarimi var.Aracta sadece dis dizaynda begenmedigim sey on camlar ile arka yan camlar arasinda simetrisiz bir tasarim olmus.Bu da hosuma gitmedi.Roomster in ticari versiyonunu sabirsizlikla bekliyorum.Her ne kadar doblo-caddy kadar buyuk olmasa da gorunum,konfor,surus ozellikleri,donanim yonunden ticari araclara nazaran daha iyi ozellikler sunuyor.
ben 1 yıldır kullanıyorum 1.4 tdı 105 hp 250 tork , comfort versiyonu . donanım olarak fiyatını fazlasıyla karşılıyor. yakıt tüketimide oldukça iyi.. hep birbirine benzeyen arabalara binecek değiliz ya.. bi farkımız olsun.
skoda çok saçma bir uygulama yapmış ; 4 donanım sınıfı uygulamış araca roomster, style,sport,comfort...
1. ve 4. versiyonlara be helogen 2. ve 3. versiyonlara mercekli koymuşlar...
4. versiyonda ( comfort) cam tavan standart görünüyor eğer arabada cam tavan yoksa mercekli far lı geliyor. düşünsene en üst donanım comfort ama farlar mercekli değil