TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
degısık olmus.. bıseye benzıo ama cıkaramadım.. yardımcı olcak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Stilo :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: golf mk II 16v
wolfsburg edition
|
bende c sutununu suziki swift e benzettim
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
evet swıft saol abı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr_EmrE
Emre BAŞER
Otomobili: VW Golf mk IV - 1.8 20v Highline 2k - 125hp
Pre-tuned in Deutschland :)
|
Ön taraf zaten Roomster da genel olarak 4x4 Swift gibi olmuş 
|
|
|
|
|
|
Tesisat Sağlam , Yola devam..  
|
|
|
korki44
|
bencede önden roomstar arka stiloyu andırıyo.kendim fabia I kullanıcısıyım,ondan çok farklı olmuş açıkcası...bu tam bir karma olmuş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr_EmrE
Emre BAŞER
Otomobili: VW Golf mk IV - 1.8 20v Highline 2k - 125hp
Pre-tuned in Deutschland :)
|
Genel olarak sevdim ben araccı.. ben azından roomster gibi önü ayrı arkası ayrı deil 
|
|
|
|
|
|
Tesisat Sağlam , Yola devam..  
|
|
|
saho22
|
güzel araç bence modifiye edilince daha da güzel olucak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet
mk1 cabrio
|
araç swift le aynı ve ben çok üzgünüm 
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls;)
|
|
|
wow
Oktay
Otomobili: Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem..Logon yeter.
VW
|
ayrıca yeni fabia çift renk uygulaması mini cooper ı andırıyor. skoda fabia ambiente 1.4 tdi teknik veriler motor 3 silindirli.1422cc max.güç 80 hp @ 4000 d/d max.tork 195 Nm @ 2200 d/d max.hız 172 km/s 0-100 km/s 13.2 baz fiyat 33,750 kaynak: evo oto dergisi
|
|
|
|
|
|
T R A F İ K T E D İ K K A T 10 B İ N H A Y A T
|
|
|
istanbulos34
Fatih
Otomobili: Ford Fiesta
|
aracın canlısını showroomda inceledim fotolarda ilk baktığımda çok garipsedim ama canlısı gerçekten çok güzel donanım üst seviyede sewmediğim tek yönü 3 silindirli oluşu:s
|
|
|
|
|
|
pOWERED by istanbuloSSS
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
her türlü izolasyon işleri itinayla yapılır
|
seat ibiza, corrada tdi da kullanılan 1,4 tdi makine sanırım. geçen ay bodrum'da yapılan açık hava sergisinde inceledim. tavan ve gövde renklerinin farklı olması araca mini cooper havası katmış. 195nm tork sayesinde 3 silindirli olduğunu pekte hissettirmiyor. aracın içide son derece derli toplu. skoda her seferinde çıtayı yükselterek, vw ailesinde ki yerini dahada sağlamlaştırıyor.
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
wow
Oktay
Otomobili: Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem..Logon yeter.
VW
|
Fabia Sport Edition ve vagon  
|
|
|
|
|
|
T R A F İ K T E D İ K K A T 10 B İ N H A Y A T
|
|
|
Halil Kara
Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline
|
Skoda fabia 1.4 tdi 80 hp versiyonunu daha 2 hafta once Isparta skoda bayisinde test ettim.Test izlenimlerimi aktarayim: Eskiye nazaran daha guzel olmus.Geri vitese takinca orta konsoldaki bilgi ekrani park sensorune donusuyor ve mesafeyi gosteriyor.Aracin direksiyonu mukemmel olmus.Elektomekanik direksiyon kullanmislar.Surusu karsi cok duyarli.Fakat ne yazikki aracin oturma alani cok yuksek tasarlanmis.Koltugu her ne kadar alcalttiysam da yine de yuksekte gidiyorsunuz.Ben bir otomobile bindigim zaman yere yakin gitmek isterim.Fabia bana sanki caddy kullaniyorum havasi verdi ve acikcasi bu ozelligini begenmedim.Aracin dizel motoru performans olarak cok hosuma gitti.PEder beydeki jtd doblo kadar hizli gidebiliyor.Sanirim teknik verilerine gore de 12 saniye de 100 km ye ulasabiliyor.B segmenti hb arac icin bu hizlanma verisi gayet guzel.Fakat aracin motor sesi cok rahatsiz edici.Ozellikle rolantide kirmizi isikta beklerken motor sesi tamamiyle iceriye geliyor ve bir titresim olusuyor aracta.Sahsen 3 silindirli 1.4 tdi motorlarin diger tdi motorlara gore cok daha gurultulu oldugunu dusunuyorum.Cunku testten sonra passata bindigimde her ne kadar o da bir dizel arac olmasina ragmen kulaklarim rahatladi diyebilirim  Fren testi de yaptim.Frenin dozaji gayet iyi sekilde calisiyor.Araci durdururken cizgisinden cikmiyor.Ara hizlanma olarak da araci begendim.Ozeillikle 3. vitesi cok guzel diyebilirim.40 km/h den 90 km/h ye kadar 3. viteste kesintisiz olarak ilerliyor.Tabi daha sonra motor hacminin kucuk olmasindan dolayi kesilmeye basliyor.Genel anlamda begendim araci.Keske yukarda belirttigim su iki ozelligi daha iyi olsaydi bu sinifta tek gececegim arac fabia olurdu: 1.Yuksek oturma pozisyonu 2.Dizel motor sesinin rahatsiz edici olmasi. Saygilar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|