Bial arkadaşım,arabana Golf farı ve panjuru taktığında çamurluklarda bir oynama yapmadın değil mi?Yani bildiğim kadarıyla MK1 Jetta ve Golf 'de ön çamurluklar farklı.
bnm araba mk 1 deil mk2 mk2deki bütün golf ve jetta parçaları aynı sadece farları farklı panjur ve far alıp taktım birs uğraştım sacında ama okdar bşy sürmedi...
MK2 olduğunu biliyorum sesin arabanın.Çamurluklarda herhangi bir değişiklik yaptın mı diye öğrenmek istedim.Mk1 Jetta ve Golf'ün çamurluk uçlarını farklı olarak biliyorum.Acaba MK 2'de de herhangi ince bir farklılık var mı diye öğrenmek istemiştim.Sağolasın.
ben arkadan gordumde banada oyle gıbı geldı bu kadar guzel arabayı bulmusken hepsyle bırer hatıra fotografı cektırıyım dedım
Arkadan ne gözükmesi, ben arka tamponunun hizasındayken bastı Mete abi, bende bastım, yani o aradaki fark zaten vardı. 2 bitti fark aynı, 3 e gelince benim şeride geçti, bende yaklaşmaya başladım hafif, sonra gaz verip çektim. Ayrıca mk2 2 kişi, ben 3 kişi. PL yiyemez beni ama, KR kesin yer.
Neyse sorgulamayın, yalan dolan ABF. 131 paklar beni.
Resimler güzel çıkmış harbiden, gelmeyenler çok ciddi eğlence kaçırdılar. Sırtlan teyzeye de selamlar, onun da resmi var koyarım istek gelirse...