tyMu
tyMu
RaceTurkey
|
Eğlenmişisinzdir heralde  tolga bomba pozlar  eline sağlık osman bize uzak oralar tanışmaya gelirdik yoksa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
onsekiz at, onaltı valvit
|
Birde kızabilirsin Mete abi ama, kız arkadaşın arabada diye resim çektim sayılmaz. Rahatsız olur diye çekindim.  [/quote] valla gördünüz, en az benim kadar mk2 müptelası. sağlık olsun. 
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
ibrahim sen beni unutmamışsın bende seni atlamadım bu ara emre ve seninki tam makas imalatı için  forumdaki arkadaşlara iyi geceler Abi saolasın bak bu resim iyi oldu  Osman arkadaşımızın da yolladığı fotoğraflar harika.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emre
|
-mete abı senın sayende bıde magirusun sayesınde ıyı bacak kası yaptım bı ara gaza geldım magırusla kapıscaktı hatta nosu acmayı dusundumde ole bı gaza gelmıstımkı baktım opete geldık bıde nosa ne gerek var allah korusun ucarıs falan  -osman fotolar cok guzel ellerıne saglık helekıı yolda benımkının gıdısının fotosuna hasta oldum cok saolasın -offf yaa cok guzel bı gundu ben bıdaa ıstıom neresı olsa gelırım yeterkı bıtane daa bulusma yapak ben cok eglendım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
resimler çok güzel makina ve çeken iyi olunca her şey ne kadar farklı oluyor ellerine sağlık Osman  yollarda ve maxide ki karelerin içinde olmayı çok isterdim
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Emre senin araç ne güzel çıkmış öyle. Süper,tam wallpaper için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emre
|
Emre senin araç ne güzel çıkmış öyle. Süper,tam walpaper için  aynen ıbrahımcım bende wallpaper yaptım bıle fotoyu gorunce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
|
Güzel resimler G60 eline sağlık bide imza çakmışın hoş olmuş 
|
|
|
|
|
|
Hepimiz apaçiyiz!!!
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000
|
|
|
|
|
|
|
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
resimler we araclar süperdi ama günümüz mükemmeldi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
cok guzel bı gunmuş.. bızde burda off off 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000
|
|
|
|
|
|
|
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
|
|
|
cabrio63
cihan
Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet
mk1 cabrio
|
off ya hakkaten müthiş bi buluşma olmuş...kırmızı gti nin jantları süpper olmuş tam mk1 için...keşke bizde orda olsaydık demekten kendini alamıo insan...yanyana koysaydık mk ları şöle bi...seviyorum ya bu forumu 
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls
|
|
|
Tholl-ga
34 VH 1315
Sleeper MK4
|
Neymiş yönetimden şikayet gelmiş o araçlar orda ne yapıyomuş? Gerçi adamda emir kulu ama neyse o da saygı duyup bekledi biraz bizi resimler biter bitmez kaçtık
Ben çok rastlaıorum ömle durumlara.Yoq garaj içinde yasak dışında yasak.Sanki bina yapısını kopyalayıp aynısını inşaa edicez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|