Ben gerçekten de birşeyler öğrenmek için üye olmuştum siteye ve öğrendim de. Bana katkısı büyük oldu, orası tartışılmaz. Üye olduktan 1 hafta sonra buluşma yapılması ve buluşmaya katılmamda etkili oldu tabi. Muhabbet olsun tabi ama seviyeli ve boş olmasın. Her sohbetimizde bize birşeyler katsın, paylaşalım ve öğrenelim.
muhabbet ettikçe bilgi paylaşımıda sağlanıyor ama buda devamlı üyeler arasında sağlanıyor değil mi osman sitenin üye zorunluluğu yok bu güzel istedigin bilgi böylede bulunuyorgeyiğine laf olsun diye soru soranlar bir seferlik yapıyorlar üyelik sıkıntı yaratmıyor mu senin açından düşüncelerimiz bilgi paylaştıkça artar değil mii bin bilsende bir bilene sor demişler değil mi iyi günler
Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....
abemsin sayglıar kardeşim yazmaya başladıgına göre işler bitti galiba geçen bi bulusma forumunda okudum bulusmaya gelemeyeceğini yazmısın bi arkadasta sana yancı osman demiş çok güldüm ya alınma ama osman bi seferlik iyi espri olmus
Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....
Site zaten okumaya açık. Zorunlu üye olmaya falan gerek yok yani. Nizam bize muhabbet edecek adam değil, bir şeyler öğrenmeye gelmiş adam lazım.
Forum okunmaya açık ama, soru sormaya kapalı olunca adam kafasındaki bir soru için üyelik açıyo sonra ortadan kayboluyor, bunlarda bi şekilde siliniyor,bazı üyeler biliyorum soruyu sormuş cevap almış yürümüş üye ortada yok, aracın modelini soruyosun mesela örnek olarak bi daha cevap gelmiyor Sorun burda aslında birazda,Hani devamlılık yok.
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
çok haklısınız arkadaşlar soru sorup cevabını alıp giden üyeler hep olmuştur vede olmaya devam edecektir.bende bazı sağlık sitelerinde editörlük yaptım olmadı kendi sitemi kurdum.hizmet etmek güzel şey ama hizmete karşılık en azından nezaketen bir teşekkürü bile çok gören üyeler gördüm kendi sitemde.forumlarda bu tür olaylar hep olmuştur.sabır etmek lagzım insanların kendi yanlışlarını görmelerini beklemek lagzım.yanlış yaptıgını söylediginizde eleştiriye aççık olmayan üyelerde çok gördüm valla site yönetiminin işi zor allah yardım etsin kolay gelsin.
Burası açıldığında farklı bir yerdi gerçekten , alışa gelmiş gereksiz konular , geyikler den öte mümkün olduğunca teknik konular yazıldı , 2005 sonu ve 2006 başlarında herşey çok güzeldi , bazı örnek alınabilecek yabancı forumlar kıvamındaydı, sade vw ' e yakışıcak modifiye anlayışı , az ama öz üyeler ...
Belki günde bir mesaj atılıyordu ama o bir mesajı okuması bana günde yüzlerce mesaj okumaktan daha çok zevk veriyordu, Scirocco, Corrado, Mk1 - Mk2 golf gibi efsanelerde yer buldu burada, belki 5-10 kişiydik ama istenilen hava fazlasıyla yakalanmıştı , apaçilikten, geyikten uzak örnek bir vw forumu havası vardı, bu zihniyette olan diğer insanları da çekebilmek için forumun tanıtılması gerekiyordu ki google bu amaca uygundu ancak google dan gelen üyeler soru sorup bir daha cevap yazmamak, bir selam demeden daldan dala atlamak, burdaki insanlara doğuş çalışanı muamelesi yapmak, bir şey paylaşmadan istedini almak amacında olanlar oldu, bunlar öncedende yazıldı zaten, bu insanlar kalıcı olamadı tabi, google dan çok düzgün üyeler de geldi .. Forumu farklı kılan üyelerdi, düşünceler di, diğer vw forumundan gelen üyeler oranın adetlerini benimsemiş olduklarından burayı anlamakta güçlük çektiler, bazıları anladı bazıları anlayamadı, ben açıkçası ordan buraya gelenlerden hiç memnun olmadım özellikle burayı tanımadan etrafına bakmadan açtıkları konulardan mesajlardan sikayetlerden... Silinen konular , mesajlar oldu, sorumlu tek kişi olduğu için ona yüklenildi, belki daha geniş bir yönetim olsaydı bir kişi bu kadar işle uğraşmak zorunda kalmasa daha rahat edilirdi alınan kararlara daha saygı gösterilirdi, sonuç olarak vwtr ruhu aynen devam ediyor hiç zarar görmemiş olduğunu söyleyemesemde, eskisi gibi zevkle okuyup yazmasamda , burdayım. Bunlar benim kişisel görüşlerim unutmayınki bende burda sizler gibi sadece bir üyeyim...
Bu tür sorunlar ne kadar titiz davranılsada muhakkak olacaktır diğer tüm forumlarda olduğu gibi..Tamamıyla önlemek pek mümkün değil.Buranın kalitesini ve seviyesini yine biz üyeler davranışlarımızla belirleyeceğiz neticede.Uzun süredir devam ettiğine ve kişiler tarafından günlükte olsa bir şeyler sormak için de olsa dikkat çekip girildiğine göre demekki belli bir kalite ve rağbetii yakalamış durumda. Forumun devamı bakımından tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.
Açıkçası bu sitenin moderatörünü merak ediyordum öğrenmiş oldum. Osman'ı ve emeği geçen arkadaşları tebrik ederim. Ben de google dan ulaştım siteye ama memnun kaldım, üye olan arkadaşların bi çoğu düzgün insanlar. Güzel şeyler de öğrendik, öğreniyoruz. Bence bu ortamın bozulmaması için çok demoktarik olmaya gerek yok, ortamı bozan bir uyarı alsın ikinci uyarıda atılsın derim. Hatta abartan direk atılsın. Yardımcı olunacak bişi olursa Osman kardeşin yanındayız.