Bir parti sticker daha elimde olacak 2 haftaya. İstanbul için Mete abi, Tunç abi veya Tolga'ya biraz toplu yollarım, onlardan elden alır isteyen, fuar olursa fuarda da alabilirler. Ankara için de benden alır isteyen.
Başka şehirlerdeki arkadaşlarda özel mesaj ile acele etmeden adres-telefon-isim soyisim verirlerse bana, onlara da karşı ödemeli olarak atarım elimden geldiği kadarıyla hızlı bir şekilde.
Eşiyle ailesiyle buluşmaya gelenlerin, haklı olarak biz nereye geldik acaba dediklerini duydum, bu gibi şeylerin 2. bir affı olmayacak. Orda burda gazlayanlar, gazlayacak olanlar, potansiyel gazcılar talepte bulunmazlarsa sevirinim. İnsanlar ondan sonra gelip stickerdan dolayı bizi yargılıyorlar...
Eşiyle ailesiyle buluşmaya gelenlerin, haklı olarak biz nereye geldik acaba dediklerini duydum, bu gibi şeylerin 2. bir affı olmayacak. Orda burda gazlayanlar, gazlayacak olanlar, potansiyel gazcılar talepte bulunmazlarsa sevirinim. İnsanlar ondan sonra gelip stickerdan dolayı bizi yargılıyorlar...
Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...
Osman abi ban :tamamdira 1 tane yolla kurban olayım ya Burdaki tabelacılar bi halt yapamıo beyaz stickerı yarım metre genişliğinde yaptılar Ücret sorun değil
''Efendiler!Biz benzememekle ve benzetmemekle iftihar etmeliyiz,çünkü biz bize benziyoruz!'' M.Kemal Atatürk'ün Meclis Konuşması 1Aralık 1921
İstanbul Partisinden bir 1-2 tane banada ayırabiliirseniz sevinirim, Hellhound - Muharrem kardeşimin aracıda istiyor sticker aynı semtteyiz zaten Tunç abi, Mete abi sözum size
2 Hafta önce stickerlar elime geçti.Burda elden dağıttım.3 taneyide İstanbul'a yolladık.Şu an elimde kalmadı ama yine isteyenler var.Eğer mümkünse bize yollanan stickerların şablonunun resmini verin buradan çıkartalım
''Efendiler!Biz benzememekle ve benzetmemekle iftihar etmeliyiz,çünkü biz bize benziyoruz!'' M.Kemal Atatürk'ün Meclis Konuşması 1Aralık 1921
Arkadaslar bu gazlama olayinin onune gecilemiyor ya da gecemiyoruz sanirim.. ne dersiniz? bir de bu seyler "... sevinirim" ile olmaz. karsindaki seni sevindirmek istemiyorsa ve kullandigin dilin diplomatik dil oldugunu kasitli olarak anlamiyorsa, ne olacak?
Bir parti sticker daha elimde olacak 2 haftaya. İstanbul için Mete abi, Tunç abi veya Tolga'ya biraz toplu yollarım, onlardan elden alır isteyen, fuar olursa fuarda da alabilirler. Ankara için de benden alır isteyen.
Başka şehirlerdeki arkadaşlarda özel mesaj ile acele etmeden adres-telefon-isim soyisim verirlerse bana, onlara da karşı ödemeli olarak atarım elimden geldiği kadarıyla hızlı bir şekilde.