Bu işi üstüme alırım gibime geliyo bakalım benim kafamdaki plan olursa ii olcak ctesi kesinleştircem..Böle bi yer biri pişircek sıkıntı olur aç kalırız ve karmaşa olacak
Bu işi üstüme alırım gibime geliyo bakalım benim kafamdaki plan olursa ii olcak ctesi kesinleştircem..Böle bi yer biri pişircek sıkıntı olur aç kalırız ve karmaşa olacak
Sen hazır yapan bir yer bul en iyisi. Sonra birbirimizi yemeyelim
Arkadaşlar mangal işi zaten öyle olur, birkaç mangal hazır yanar vaziyette gelir önümüze bizde koyar pişirir yeriz gruplar halinde, mantıgı böyle bu isin, birde bakın hakikatten bu kadar isteyen varken ricam Ankara'lı arkadaşlarında buraya 3-5 teşvik edici birşeyler karalamaları, şayet Ankara ve cevre illerden de katılım olacaksa su meşhur Bolu bulusmasını artık yapalım diyorum ben Bu arada sakkallar icin yorumlara teşekkürler Nizam kardeşim bakıyoruz işte kendimize kendi çapımızca Abdullah sakalı koyverdik ramazan dolasıyıyla kardes
Her günüm cenaze, her günüm şehit Bunların sebebi birkaç it oğlu it Uyan Türk evladı uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan
gerçekten metin abinin dediği gibi su buyuk bulusmayı yapmak gerek sayı garantisi ile olur ama garanti gelecek sayı ile birlikte çok güzel bi bulusma olur.......
Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....
faruk sen o işi gündemde tut yedekleme yap hiç belli olmaz yalan olmasın mangal olayı ne sakalı karısacak çıkmıyor diye kıskanma ibo taş atıyorsun bide ....
Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....
Arkadaşlar iftar organizasyonu resimleri ve yorumları ile ilgili olarak yapılan yorumların dışına fazlasıyla çıktık. Mangal organizasyonunu ramazandan sonra yeni bir başlık açarak organize ederiz. Bu konuyu artık kilitliyorum. Ramazanın sonuna kadar açılacak herhangi bir organizasyon başlığıda silinecektir.
VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA
Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.