on dakika oldu geleli çok tatlı ve güzel bi bulusma oldu herkesle tanısma fırsatım oldu nice bulusmalara ibocan hasta oldu sesi kısıldı resimler ona erol atar gibi maşallah ne foto çekiyor ibo
gecenin olayı gökhan abinin golf ( teo ) ramazanın çeki demirinin tadına baktı azda olsa
eralp senin için özel foto çektik bilgine ikamamet yerleri uzak olan arkadaslar erken kaçmasa daha iyi olurdu ama olsun imkan dahilinde güzel bi bulusma oldu ayaklarına sağlık gelen bütün arkadaslarımızın........vw sevgisi
bütün gelen arkadaslar ve abilerim ayaklarınıza ve yüreklerinize sağlık tekrar çok teşekkürler hepinize....
Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...
Nizam kalmak daha uzun muhabbet etmek isterdim isterdik ama yolumuz uzun ve annem evde yalnızdı.Ama gerçekten çok değerli insanlarla tanıştım.Gelen herkese abilerime kardeşlerime çok teşekkür ederim nice buluşmalara
buluşma güzel geçti millet birbirini özlemiş yeme içme ortam alem hepsi iyiydi katılan arkadaşların ayağına sağlık silivri buluşmasıyla beraber bu etkinlik bence üyeleri birbirini dahada kaynaştırdı fazla arayı açmadan bayramdan sonra fazla kış olmadan bir açıkhava mangal etkinliği düzenlersek daha şenlikli olur gibime geliyor herkese şimdiden iyi eğlenceler.
Nizam kalmak daha uzun muhabbet etmek isterdim isterdik ama yolumuz uzun ve annem evde yalnızdı.Ama gerçekten çok değerli insanlarla tanıştım.Gelen herkese abilerime kardeşlerime çok teşekkür ederim nice buluşmalara
faruk tuna abi oğuz valla çok sey kaçırdınız özellikle tatlıyı senin için üzüldüm bu konuda faruk yiyemedin talıyı kardesim aile varsa işin içinde bizden önde gelir saygı duyarız her zaman inş en kısa sürede yine bi bulusma düzenlenip toplanırız ve zaman sorunu olmaz daha da fazla kaynasma tanısma olur inş beklentiler o yönde
Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...