beyler katılım beklenenden az sanırım, ben cok kalabalık ouruz diye tahmin ettim ama yanıldık sanırım, cekirdek kadrodan insallah eksik olmaz, büyük buluşma neticede, umarım yagmursuz bol günesli güzel bir gün geciririz
Her günüm cenaze, her günüm şehit Bunların sebebi birkaç it oğlu it Uyan Türk evladı uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan
beyler katılım beklenenden az sanırım, ben cok kalabalık ouruz diye tahmin ettim ama yanıldık sanırım, cekirdek kadrodan insallah eksik olmaz, büyük buluşma neticede, umarım yagmursuz bol günesli güzel bir gün geciririz
bu konuda haklısın abi nedense en çok istenilen böyle karsılandı
Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....
Mete anadol senin mi baba, caktırmadan aldın baska marka diye sitede deşifre etmek istemiyorsun degil mi
ya yanına çektim o kadar yoldan geçen bi arabayı durdurup ama genede anladın baba napalım işte kömürdü, odun du derken gamyonet lazım oldu:) hafta sonlarıda itinayla eşya taşıyorum, navlun işleri falan
evet beyler gelenler niyeti olanlar yazsın. istanbuldan gelenleri nizam yazdı gerçi ama metin amca sen gelecenmi.tunç bey nerelerdesin.sesin çıkmıyor.tolga. istanbul ekibi kimler geliyor. bursa oktay bey. yakın uzak çevre gelenler yazsın yavaştan
evet beyler gelenler niyeti olanlar yazsın. istanbuldan gelenleri nizam yazdı gerçi ama metin amca sen gelecenmi.tunç bey nerelerdesin.sesin çıkmıyor.tolga. istanbul ekibi kimler geliyor. bursa oktay bey. yakın uzak çevre gelenler yazsın yavaştan
Gelmeyi canı gönülden isterdim ama evde hastam var kusura bakmayın.
Benim arabayla, Cihan ben Mehmet gelicez gibi. Erhan da İzzet diye bir arkadaşıyla gelecek sanırım. Bidaha ki mangal Ankara'ya yakın olacak belirtelim.