Mustafam insallah gorusecegiz, ist.a geldin geleli bi kismet olmadi valla ama sabirsizlikla bekliyorum senle gorusmeyi, corsa bir sekle girmeye basladi ama pek fazlada ugrasmiyorum acikcasi
Her günüm cenaze, her günüm şehit Bunların sebebi birkaç it oğlu it Uyan Türk evladı uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan
Arkadaslar, 2 ay sonra merhaba. ben o pazar kardesimin dogumgunu icin gelemeyecegimi sanirken, cumartesi gunu maalesef anneannemi kaybettik aniden. o yuzden bu durum ihtimal disina cikti, dogumgunu de yatti tabii. o gunden sonra da 2 aydir baglanamadim. ancak zaman bulabiliyorum soyle kabaca baktim sayi cokmus. olmak isterdim. herkes de guzel gectigini soyluyor, baska bulusmalarda bulusuruz umarim...
Arkadaslar, 2 ay sonra merhaba. ben o pazar kardesimin dogumgunu icin gelemeyecegimi sanirken, cumartesi gunu maalesef anneannemi kaybettik aniden. o yuzden bu durum ihtimal disina cikti, dogumgunu de yatti tabii. o gunden sonra da 2 aydir baglanamadim. ancak zaman bulabiliyorum soyle kabaca baktim sayi cokmus. olmak isterdim. herkes de guzel gectigini soyluyor, baska bulusmalarda bulusuruz umarim...
sapancada bulusuyoruz abi gel ...
Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...
''AKTİF KALMAN DİLEĞİYLE ™ sözünün gerçek sahibi....Harbi FENERBAHÇE'Lİ....