Mete cektim davsanida cok beenmedim, kendi resmim daha class duruo otomobilim bolumunde benim arabanin topice gir yeni resimlerini ekledim, cok yakinda marsbiyelli halinide eklicem ayni yere
mrb ben ankardan ismail buluşma fotograflarınızdan etkilenmemek elde değil eğlenceli sıcak ve saygın bır ortam oldugu belli orada grı 34 stv 33 plakalı araçta ön pancurda amblem yok bu pancurdan ankarada bulamadım hurdacılar parcacılar gezmediğim yer kalmadı arkadaş bunu almış mı yaptırmışmı aldıysa yada yaptırdıysa nerden ve kaç paraya mal oldu ban bi yazarsa sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim saygılar
ERKEN KALKMAYAN AVRATTAN EGERE GELMEYEN ATTAN SAHTEDEN NAMAZ KILANDAN SAKINA KARDEŞİM SAKIN
mrb ben ankardan ismail buluşma fotograflarınızdan etkilenmemek elde değil eğlenceli sıcak ve saygın bır ortam oldugu belli orada grı 34 stv 33 plakalı araçta ön pancurda amblem yok bu pancurdan ankarada bulamadım hurdacılar parcacılar gezmediğim yer kalmadı arkadaş bunu almış mı yaptırmışmı aldıysa yada yaptırdıysa nerden ve kaç paraya mal oldu ban bi yazarsa sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim saygılar
kendisini bizde tanıyamadık sadece arabaya baktık
Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....
türkiyede o panjurdan yok. üstteki linkte eralp arkadaşımızın bir çalişması var. sizde benzerini yapabilirsiniz. bostancı vw tech de veysel ustada kendi aracı için yapmıştı.
zaten erlap kardeşimize bitane tır verin size 10 tane polo yapsın adam maggayver mübarek kardeşim benim )
Panjur şimdilik askıda, Muharremle aynı gun İstanbulda olduğumuz bi gün macunu ve boyası atılınca takıp resimlerini atıcam,ondan sonrada yapım aşamasını tek tek resimledim onlarıda paylaşırım...
golfünkide yapılabilir sorun yok gibi
Neyse buluşma konusu çok sapmasın...
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...