Buluşmamıza gelen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hava güzeldi, çoğunluğu sağladık. Ufak birkaç aksilik yüzünden, buluşma noktalarına biraz geç kaldık. Fotoğraf makinemiz olmadığından dolayı, herhangi bir çekim yapamadım. Fotoğraf ve video çeken arkadaşların uploadlarını bekliyoruz.
gelen emegi geçen herkese teşekkürler, arkadaslıktan dostluga yürüyen bu yol hepimize hayırlı olsun... bu arada oktay abi en büyük teşekkür ve övgü sana ait
bu arada bugun benim için pek iyi geçmedi istanbuldaki bütün trafik teröristleri ve apartman teröristleri beni buldu,apartmandan o cuvalı atıp arabamın her yerini kireç yapan ( metin abiye göre kus pisliği (.......) parantez içini bütün terbiyesizliğim ile dolduruyorum ) o insan müsvettesini ayrıca çınlatıyorum..aksam günün verdiği huzurla eve giderken ikinci köprüde bora kullanan abimizin teki köprüden asagı atıyordu kornaya basmasam ama onun cevabıda cam açılıp gerekli cümleler kurularak verildi.. hepinize saygılar...
Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....
Bahtsız kardeşim benim, neyse sağ salim evindesin ya geçmiş olsun...
Gelen arkadaşlar gerçekten kış ayı olmasına rağmen çok guzel bir katılımdı, erken ayrılan,geç kalan ama katılmak için çabalayan tüm dostlara teşekkurler guzel bir gün geçirdik...
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...