| Volkswagen Türkiye | Serbest Forum | Site Duyuruları | 03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Ön Görüşleri |
|
Gönderen
|
Konu: 03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Ön Görüşleri (Okunma Sayısı 14801 defa)
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000
|
Eralp bende kesin katılıyorum. Benim uzun zamandır aklımda olna bir konu var. vwtr sticker'ları dağıtılsa çok güzel olur aslında
eklendi,  kankamla bizde orada olacagız....
ekledim,  Sağlam kalabalık olucak gibi yalnız  Yineliyorum avcılara sığmayız zaten kilit oluyo haftasonları caddeleri  Oğuz Sağlam kalabalık mı sen şu listeye baksana koptu gidiyo,  Merak etme soğukta kaç tane böyle avare aşık olabilirki bizim gibi yollara düşücek  Son hali ile Katılabilirim diyen 30 Üyemizin İsmi Aşağıdadır. 1.Volksport 2.golf-line2 3.Sharkhunter 4.FireStarter 5.Nizam 6.Fay78 7.Sortie34 8.concrete 9.Refikmk1 10.Golf_ld 11.Metin 12.TuningLine 13.mcsahan 14.Devil_Musty 15.Suggestion 16.wow 17.Hell_Hound 18.İstanbulos34 19.hadoken 20.mussel 21.car wolf 22.ramcho 23.Ex_tremegolf 24.kursad_golf 25.renum 26.umutsertan 27.djtiko 28.MK1Golferhan 29.cinfizz 30.barthez
|
|
|
|
|
|
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
|
|
|
|
|
DeviL_MusTy
Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir :)
|
benim araç şuanda sanayide ama büyük ihtimal bu buluşmada ördeğimle orda olucam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex_tremegolf
YaLçıNn__
Otomobili: vw
|
 :sevgi:kürsadım benim  hadee bakalım senide görcez inş ... gelmessen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK1Golferhan
Otomobili: 79'MK1 Diesel
|
kısmetse ordayız arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
|
kısmetse ordayız arkadaşlar  
|
|
|
|
|
|
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
|
|
|
djtiko
|
|
|
|
|
|
|
VALLA DA BİLLA DA MK1 ARABA KULLANIYORDUM ABİİİ:...
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
|
İbrahim daimi uye zaten, Refikte meraklı gelmemezlik yapmazlar... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK1Golferhan
Otomobili: 79'MK1 Diesel
|
tabi ya onlarsız olmaz saten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex_tremegolf
YaLçıNn__
|
kambersiz dügün olurmu hiç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
eklendi,  ekledim,  Oğuz Sağlam kalabalık mı sen şu listeye baksana koptu gidiyo,  Merak etme soğukta kaç tane böyle avare aşık olabilirki bizim gibi yollara düşücek  Son hali ile Katılabilirim diyen 28 Üyemizin İsmi Aşağıdadır. 1.Volksport 2.golf-line2 3.Sharkhunter 4.FireStarter 5.Nizam 6.Fay78 7.Sortie34 8.concrete 9.Refikmk1 10.Golf_ld 11.Metin 12.TuningLine 13.mcsahan 14.Devil_Musty 15.Suggestion 16.wow 17.Hell_Hound 18.İstanbulos34 19.hadoken 20.mussel 21.car wolf 22.ramcho 23.Ex_tremegolf 24.kursad_golf 25.renum 26.umutsertan 27.djtiko 28.MK1Golferhan gelişmeler güzel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex_tremegolf
YaLçıNn__
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: AEE
eski adı sortie34..
|
Arkadaşlar herkes kameralarını fotoğraf makinalarını ayarlasın pilleri jarja koysun sonra keşke demeyin.Ben demiştim 
|
|
|
|
|
|
Hepimiz apaçiyiz!!!
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cinfizz
Muharrem
Otomobili: 2005 model Golf 1,6 Fsi Comfortline Trip.
|
Aranızda daha yeniyim, Bir aksilik olmazsa bende gelmek isterim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
|
Aranızda daha yeniyim, Bir aksilik olmazsa bende gelmek isterim  tabii ki bekleriz konuyu düzenli takip ederseniz,buluşma tarihine kadar tüm ayrıntıları paylaşıcaz listeye isminizi ekliyorum,Bekleriz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|