resimler çok güzel makina ve çeken iyi olunca her şey ne kadar farklı oluyor ellerine sağlık Osman yollarda ve maxide ki karelerin içinde olmayı çok isterdim
VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA
Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
Osmandan da resimler gelmiş vallaha harika olmuş,Tunç abiyide son anda kandırdık denize soktuk,meğerse abimiz butun su sporlarını yapmış zamanında,sonradan meydana çıktı yeteneklerini gizliyo dikkat edin?
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
Maksi guvenliğe kafa göz giriyodum,yanımdaki arkadaş kimdi ya beni sakinleştiren
Neymiş yönetimden şikayet gelmiş o araçlar orda ne yapıyomuş? Gerçi adamda emir kulu ama neyse o da saygı duyup bekledi biraz bizi resimler biter bitmez kaçtık mangal mekanına
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
off ya hakkaten müthiş bi buluşma olmuş...kırmızı gti nin jantları süpper olmuş tam mk1 için...keşke bizde orda olsaydık demekten kendini alamıo insan...yanyana koysaydık mk ları şöle bi...seviyorum ya bu forumu
Neymiş yönetimden şikayet gelmiş o araçlar orda ne yapıyomuş? Gerçi adamda emir kulu ama neyse o da saygı duyup bekledi biraz bizi resimler biter bitmez kaçtık
Ben çok rastlaıorum ömle durumlara.Yoq garaj içinde yasak dışında yasak.Sanki bina yapısını kopyalayıp aynısını inşaa edicez