seat altea fr
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 07, 2008, 01:15:49 ÖS
70475 Mesaj 4111 Konu Gönderen: 3439 Üye
Son üye: seyran
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen A.G.  |  Seat  |  seat altea fr
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: seat altea fr (Okunma Sayısı 1191 defa)
corrado
atıf

Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta

wolfsburg edition

Üyelik Bilgileri
seat altea fr
: Kasım 28, 2005, 05:47:38 ÖS

http://www.vwvortex.com/artman/publish/seat_news/article_1613.shtml

seatın bu dizel sporcuları baya konuşulacak gibi.vw nin satiş taktikleri.buna power hopa gibi box denen performans arttırıcı modüllerdende taktınmı torku tavan yapar herhalde.yalnız türkiyede alınsada garantisi dolunca satılacak araçlar kategorisinde bence.hem enjektör hemde turbo basınçları baya yüksek.hep bahsedilen türkiyedeki motorin kalitesizliği bu araçların alınabilirliğini düşürüyo. geçen bi arkadaşın 2,4 düz dizel vw trans ini kullandım araç kasıyodu kendini. mazot filitresine  değiştirince olay anlaşildi.sulu mazot almiş

fastest vw ever

corrado driving by feeling

G60
GTI 16V

Üyelik Bilgileri
Ynt: seat altea fr
Yanıtla #1 : Aralık 03, 2005, 12:24:41 ÖS

Birde ucuz ırak mazotu alan amcalarımız var gıcır vw lerine......

Yeni seatların tasarımlarını çok seviyorum.Altea ilk çıktığından beri favorim olmuştur.Çünkü çok farklı bir yapısı var.Golf gibi nereye çekersen oraya geliyor.Genç işi yaşlı işi ağır abi işi vs.vs.....Ankarada bitane kırmızı gördüm markasını bilmiyorum stoplarının ama Gri zeminli idi...Tampon altı spoiler falan vardı.10 dakika arabaya baktım.Çok hoşuma gitti stoplar...Kırmızı araç içinde farklı bir stop rengi çok güzel durmuş...

2.0 TDI rulz;)

Server'da sorun var, fazla zorlamayın. Cheesy
Kara Buyu

Üyelik Bilgileri
Ynt: seat altea fr
Yanıtla #2 : Eylül 04, 2007, 05:59:35 ÖÖ

Birazcik daha genis olsaymis cook ama cook guzel olacakmis. Su hali ile de guzel aslinda yani kendi sinifindaki  araclara gore en azindan. Ama sanki virajlarda devrilecek gibi duruyor Grin

Ici cok guzel. Fr serilerinin ic  dizaynlarini cok seviyorum. Gercekten cok duzgun calismislar. ki bence bir arabada olan en onemli seylerden biridir ici. O amerikan arabalarinin disi  supersonuc ucaklara benzeyen dizaynlarindan sonra ici plastik tak tuk ses gelen bir kokpit karsiladiginda sizi nasil bir hayal kirikligi yasiyorsunuz kim bilir  Grin

Halbuki, bir araba satin almak demek, onunla her gun yasamak demek. Bunu seat tasarimcilari ve muhendisleri anlamis. Su Amerikalilara da anlatsinlar da orada yasayan 250 milyon kisi  bi rahatlasa  Tongue

Sayfa: [1] Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: