Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: Vitalen Garage Scirocco 1.4TSI 160 HP chipbox uygulaması  (Okunma sayısı 95825 defa)



    Merhaba arkadaşlar. Biz Ankara' da faaliyet gösteren bir chiptuning firmasıyız. Araçlarda performans artışı sağlayan "chip"
 uygulamalarını başarılı bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.Aynı zamanda chiptuning işleminin kurucusu olan Alman DTE system firmasının
Türkiye distribütörüyüz.

    Garajımızda 1.4tsi 160 hp olan scirocco aracın chip box uygulamasının neticelerini sizinle paylaşıyorum. Aracın stock hali" 151 hp" olarak ölçüldü. Chip uygulaması neticesinde araç "197hp" oldu.Ölçüm sonuçlarını kendi garajımızda olan  tüm binek ve 4X4 araçların dyno ölçümünü yapabilen dynometremizle ölçüyoruz. Chipbox ürünümüzün fiyatı 450 EURO olup ürünümüze 30gün memnuniyet garantisi, 2yıl kullanım garantisi ve 10 yılda ücretsiz yazılım güncelleme garantisi veriyoruz. İletişim için   http://www.vitalengarage.com/   adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca forumda sağ taraftaki reklamdaki numaradanda ulaşabilirsiniz.









Ynt: Vitalen Garage Scirocco 1.4TSI 160 HP chipbox uygulaması
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2014, 12:57:58 »
merak ettiğim bir konu her motor için chip in uzun vadede motorun ömrünü kısaltma yada arızaya neden olma gibi bir durum oluyormu?