belki görmüşsündür ama yinede yazayım dedim. bir ara 8,250 istiyordu sonra düğün dolayısı ile acil satılık oldu 5,750 gibi bir fiyattan . şimdide bu fiyatta. temize benziyor.
üzgünüm satamam ben toplamak için 6000 lira harcadım daha 2000 l,ra lazım. cocukluğumdan beri almak istediğim araba idi. becerebilirsem super sarj yükleyeceğim .kapı kollarını iptal ettim kendim. kule gergisi yaptım yani çok zamam n harcadım ama bittikten sonra resimlerini yollarım
belki görmüşsündür ama yinede yazayım dedim. bir ara 8,250 istiyordu sonra düğün dolayısı ile acil satılık oldu 5,750 gibi bir fiyattan . şimdide bu fiyatta. temize benziyor
ben oaracı biliyorum arka camı kırık pleksigılas yaptılar ama o arcı tavsiye ederim alacaksanız . istanbulun en temiz scırocco su bir zamanlar 6000 liarya satıyorlardı ceylan derisi döşesi var 1.6 motor
arkadaşlar karbon fiberin temin edilmesi çok zor sorunlu ve pahalı en az 3 ay uğraştık alabilmek için trde ankarada bi arkadaş yapıyordu bu işi sadece oda yurt dışından bi şekilde getiriyormuş sınırlı miktarda...bir kaçta inş.firmasıda vardı fakat satmadılar...