Selam arkadaşlar... Ben de de bir Corrado var ve bu gün garajımda duran arabamda VWTR stickerleri buldum... Hanginizdi merak ettim ve üye olup aranıza katıldım. İyi sohbetler hepinize..
Selam arkadaşlar... Ben de de bir Corrado var ve bu gün garajımda duran arabamda VWTR stickerleri buldum... Hanginizdi merak ettim ve üye olup aranıza katıldım. İyi sohbetler hepinize..
Selam hocam. VWtr sticker larını TuningLINE, ben ve ARDAcan bıraktık. Araç gerçekten hayran kalınacak derecede. Bu güzelliğin sahibinide aramızda görmek istedik.
hosgeldiniz oncelikle, bu model bi araci bole hayran olucak durumda gorebilmek cok keyifliydi, ancak vw tutkunu olan birinindir diye tahmin ettik sizide aramizda gorebilmek buyuk mutluluk..
Corrado kullanmak bir ayrıcalıktır sizide aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacagız, Tunç, Arda ve Osman iyi yapmıssınız abi Umarım kısa zamanda aracın resimlerini de görürüz
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......
anlaşılan değerini bilen bir arkadaş tarafından iyi bakılmıs bir corrado idi.. merak uyandırdı bende.. ne iyi etmişsiniz, fuar sayesinde bir corrado'muz daha oldu.. tesekkurler