corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
evet bende o resmı hatırlıyorum abı  hatta sen gondermıstın yanılmıyorsam??? aramıza hosgeldınız corrado gercekten ayrıcalıklı bı arac.. buna shıp oldugunuz ıcın gercekten cok sanslısınız.. atıf abı hayırdır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta
wolfsburg edition
|
güzelmiş be. özellikle stoplar fena. sizmi değiştirmiştiniz. kaç sene sizde kaldı şimdi nerde araç bilginiz varmı mehmet
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Katalog gibi çekmişsiniz zamanında, çok hoş. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VWci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
wolfsburg edition
|
ankara ankara türkiyedeki eski vw lerinde başkenti  ne var ne yok sizin memlekette yani. osman hariç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VWci
|
Bu aralar oldukca sik sekilde goruyorum corrado gecen de su ZAF 73 plakaliyi gordum...  ama onun onceki halini biliyordum...o kadar etkilemiyor ama mehmetin corrado guzel...di....bir tane mondeo ile kapisiyordu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
wolfsburg edition
|
Bu aralar oldukca sik sekilde goruyorum corrado gecen de su ZAF 73 plakaliyi gordum...  ama onun onceki halini biliyordum...o kadar etkilemiyor ama mehmetin corrado guzel...di....bir tane mondeo ile kapisiyordu...  zaf sahibindende ilanı devamlı duran corrado değilmi hocam dişine göre rakip bulmuş kapışır tabi. osmanın palio ile kapışsa ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VWci
|
Evet hocam zaf ilani olan...valla ben de gec uyandim...arkadan kapattim...corrado g-lader otuyordu...  ama eve gelmistim..o sirada.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
Mehmet in Corrado' da güzelmiş vay be araçta güzel plakasıda  gerçekten 2003 te ne kadar diriymiş sanki hiç kullanılmamış araba neden sattınız ki ?
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
Erhan
Otomobili: oloP
|
Güzel corrado 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vwg60
|
SELAMLAR... SAYFANIZI SANS ESERİ BULDUM. türkiyede bu kadar cok corrado seven oldugunu bilmiyordum. bende de bir tane g60 var.bu arabalar güzel oldugu kadar nazlı da...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
SELAMLAR... SAYFANIZI SANS ESERİ BULDUM. türkiyede bu kadar cok corrado seven oldugunu bilmiyordum. bende de bir tane g60 var.bu arabalar güzel oldugu kadar nazlı da...
aramıza hoşgeldiniz  umarım aktif olursunuz birazda kendinizden bahsedip aracınızla ilgili fotoğraflarınızı otomobilim bölümünde yayınlarsanız seviniriz 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
ARDAcan
O şimdi asker...
|
hosgeldiniz bende g60i duyunca dahada meraklandim  kazasiz belasiz insallah 
|
|
|
|
|