nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
Başın sağolsun Tuna abim...
|
hayırlı olsun istedigin gibi olur aracın inşallah resim eklemeyi unutma sakın... 
|
|
|
|
|
|
Apaçhi değilim ki gazlayım passatım var ağırlığım var...
Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: golf mk II 16v
wolfsburg edition
|
maşallah rocco lar resterasyon sırasında. kolay gelsin. dilediğiniz gibi olur inş.
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
TİMUR
Otomobili: 83 SCIROCCO GTİ MK2 1,8 8V
|
yanlız değilim yani  seninki ne zaman biter ?
|
|
|
|
|
|
SCIROCCO GTİ MK2 1,8 8V
|
|
|
aliis
Otomobili: polo sportline
|
bol sabır ve basarılar dilerim kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rocco35
SERDAR
Otomobili: 84 scirocco gt 1.8 carb. 8v
|
Burdan desteğini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür. Aracın çıkmasını ben de bekliyorum sabırla yalnız sanayide iş görmek çok zor düzgün adamlara çatmazsan uğraştırırlar benim gibi... Aracın son durumu pek içime sinmedi açıkça . Yarın fotograf da ekleyeceğim. Ama şunu söylemeliyim ki siz siz olun ustalığından emin olmadığınız yere araç bırakmayın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps
34 VE 6241
|
Burdan desteğini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür. Aracın çıkmasını ben de bekliyorum sabırla yalnız sanayide iş görmek çok zor düzgün adamlara çatmazsan uğraştırırlar benim gibi... Aracın son durumu pek içime sinmedi açıkça . Yarın fotograf da ekleyeceğim. Ama şunu söylemeliyim ki siz siz olun ustalığından emin olmadığınız yere araç bırakmayın...
+1 Katılıyorum, İnşallah ne zamandır bende merak ediyodum durumu, fotolar gelmediğinden dolayı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rocco35
SERDAR
|
yanlız değilim yani  seninki ne zaman biter ? Timur kardeş sen de magirus m2000 farı kullanmıştın bunu ben de aynı anda düşünmüşüm fakat gayet iyi düşünmüşüm . Fotoları ekleyeyim yarın bi bak bakalım olmuş mu.. ve kolay gelsin bol sabırlar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
allah kolaylık versin,sanayide tanıdık olmaması bir dert olması ayrı bir dert :)sonucu bekliyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
meraklı gözlerle resimleri bekliyoruz  inş. tek ciwatasına kadar istediğin gibi olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rocco35
SERDAR
|
Sol arka yan cam fitilim lime lime çürümüş ne uyar bilmiyorum ayrıca ön yan camlar alt kısım kapıyla birleştiği yerler de lastik fitil bulamadık bu konuda fikri ya da tecrübesi olan varsa yardım bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
Sol arka yan cam fitilim lime lime çürümüş ne uyar bilmiyorum ayrıca ön yan camlar alt kısım kapıyla birleştiği yerler de lastik fitil bulamadık bu konuda fikri ya da tecrübesi olan varsa yardım bekliyorum
fitilcilere bak derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
METiN
Otomobili: 1.7 DTİ
|
Allah kolaylik versin dostum, bir zamanlar dunya paralara satilan bu arabalarin simdi parcalari bulunamiyor, cok uzucu bir durum, umarim tum parcalarina en erken sekilde ulasirsin, umarim araban gonlunce cikar 
|
|
|
|
|
|
Her günüm cenaze, her günüm şehit Bunların sebebi birkaç it oğlu it Uyan Türk evladı uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan 
|
|
|
TİMUR
|
bildiğim kadarı ile ist aksarayda kapı fitili var camı araştırmak lazım .ayrıca kelebek camı arka yan cam eğer arka cam patlar ise (bunu istemem)aksarayda camcı yaptırtıyor fabrikaya haberiniz olsun .ön camlar yaklaşık 110 130 tl
|
|
|
|
|
|
SCIROCCO GTİ MK2 1,8 8V
|
|
|
TİMUR
|
 sabırsızlıkla bekliyorum
|
|
|
|
|
|
SCIROCCO GTİ MK2 1,8 8V
|
|
|
---caner---
|
usta arka çamurluğun ordaki kabartma olmasa benim scirocco zannedecektim benimkinin aynısı olmuş ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|