Burdan desteğini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür. Aracın çıkmasını ben de bekliyorum sabırla yalnız sanayide iş görmek çok zor düzgün adamlara çatmazsan uğraştırırlar benim gibi... Aracın son durumu pek içime sinmedi açıkça . Yarın fotograf da ekleyeceğim. Ama şunu söylemeliyim ki siz siz olun ustalığından emin olmadığınız yere araç bırakmayın...
Burdan desteğini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür. Aracın çıkmasını ben de bekliyorum sabırla yalnız sanayide iş görmek çok zor düzgün adamlara çatmazsan uğraştırırlar benim gibi... Aracın son durumu pek içime sinmedi açıkça . Yarın fotograf da ekleyeceğim. Ama şunu söylemeliyim ki siz siz olun ustalığından emin olmadığınız yere araç bırakmayın...
yanlız değilim yani seninki ne zaman biter ? Timur kardeş sen de magirus m2000 farı kullanmıştın bunu ben de aynı anda düşünmüşüm fakat gayet iyi düşünmüşüm . Fotoları ekleyeyim yarın bi bak bakalım olmuş mu.. ve kolay gelsin bol sabırlar dilerim.
Sol arka yan cam fitilim lime lime çürümüş ne uyar bilmiyorum ayrıca ön yan camlar alt kısım kapıyla birleştiği yerler de lastik fitil bulamadık bu konuda fikri ya da tecrübesi olan varsa yardım bekliyorum
Sol arka yan cam fitilim lime lime çürümüş ne uyar bilmiyorum ayrıca ön yan camlar alt kısım kapıyla birleştiği yerler de lastik fitil bulamadık bu konuda fikri ya da tecrübesi olan varsa yardım bekliyorum
Allah kolaylik versin dostum, bir zamanlar dunya paralara satilan bu arabalarin simdi parcalari bulunamiyor, cok uzucu bir durum, umarim tum parcalarina en erken sekilde ulasirsin, umarim araban gonlunce cikar
Her günüm cenaze, her günüm şehit Bunların sebebi birkaç it oğlu it Uyan Türk evladı uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan
bildiğim kadarı ile ist aksarayda kapı fitili var camı araştırmak lazım .ayrıca kelebek camı arka yan cam eğer arka cam patlar ise (bunu istemem)aksarayda camcı yaptırtıyor fabrikaya haberiniz olsun .ön camlar yaklaşık 110 130 tl