cabrio63
cihan
Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet
mk1 cabrio
|
kapı kolu iptal etme.sonra çürür pas alır başa çıkamazsın...
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
kapı kolu iptal etme.sonra çürür pas alır başa çıkamazsın...
Yapılan işçilik iyi olursa birşey olmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akgün
Otomobili: GOLF II
|
öncelikle hayırlı olsun kaça çıkar ki bu araç boya kaporta motor falan paraya kıymışsın belli
|
|
|
|
|
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|
|
|
TİMUR
Otomobili: 83 SCIROCCO GTİ MK2 1,8 8V
|
öncelikle hayırlı olsun kaça çıkar ki bu araç boya kaporta motor falan paraya kıymışsın belli
7000 tl araba hariç şu an gorünen(motor şanzıman dahil)daha 2000 tl lazım
|
|
|
|
|
|
SCIROCCO GTİ MK2 1,8 8V
|
|
|
TİMUR
Otomobili: 83 SCIROCCO GTİ MK2 1,8 8V
|
hayret kimse yok surası yok burası olmamış dememiş şaşırdım vallahi abicim hayırlı olsun aracın kazasız belasız sürmen dileğiyle
bayağı uğraştılar tabi bende hep başında durdum yok şurası olmmamış burası olmamış diye başlarına ekşidim
|
|
|
|
|
|
SCIROCCO GTİ MK2 1,8 8V
|
|
|
cabrio63
cihan
Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet
mk1 cabrio
|
allah yüzünü kara çıkarmasın kardeş kolay gelsin bol bol resim at siteye...
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
onsekiz at, onaltı valvit
|
hayırlı olsun Timur, inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Allah utandırmasın
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
Sile-R
Şafak Elçi
Otomobili: 6K ibiza Cupra 2
ABF
|
O ustanın elindeki zımpara makinası kaporta zımparalamk için pek uygun değildir. Genelde kereste ve benzeri düz yüzeylerde kullanılır. Tembel işi biraz. Başta belli etmez ancak boya yapıldıktan sonra hizadan bakılırsa dalga dalga itici görüntü ortaya çıkabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
ustanın elindeki muhtemelen senin bildiğin tamamen düz zımpara makinelerinden değil arkadaşım.eğimli kıısmları zımparalamak için aynı makinenin zımpara kısmının belli oranda ovalleşen türleri mevcut ve kaportacılar ve boyacılar onu kullanırlar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sile-R
Şafak Elçi
Otomobili: 6K ibiza Cupra 2
ABF
|
ustanın elindeki muhtemelen senin bildiğin tamamen düz zımpara makinelerinden değil arkadaşım.eğimli kıısmları zımparalamak için aynı makinenin zımpara kısmının belli oranda ovalleşen türleri mevcut ve kaportacılar ve boyacılar onu kullanırlar.  Esneyen bişi değil o...Makinayı hiç görmediysen fotoğrafta belli zaten...O makina ile otomobil kaportası zımpara yapılmaz...Kaportacılarda onu kullamaz. Onları elektrkli torbalı yuvarlak zımpara makinaları vardır. İlk resimde kaputtu duran o zaten. 2. resimdeki boyacı elinde tembellik makinası 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta
wolfsburg edition
|
ön tampondaki karlık ı senmi yaptırdın timur . öylemiydi aldığında.
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
Esneyen bişi değil o...Makinayı hiç görmediysen fotoğrafta belli zaten...O makina ile otomobil kaportası zımpara yapılmaz...Kaportacılarda onu kullamaz. Onları elektrkli torbalı yuvarlak zımpara makinaları vardır. İlk resimde kaputtu duran o zaten. 2. resimdeki boyacı elinde tembellik makinası  haklısındır arkadaşım hiç görmedim ben bu makineyi sanayi ne tarafta onu bile bilmem zaten... >:Dben o resimdeki için değil genelde kaportacıların kullandığı makineye istinaden yazdım dikkatli okursan anlamak zor olmayacak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akgün
Otomobili: GOLF II
|
7000 tl araba hariç şu an gorünen(motor şanzıman dahil)daha 2000 tl lazım
şöyle aracın bitmişini canlı canlı çekersin fotolarına bakarız..
|
|
|
|
|
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|
|
|
rocco35
SERDAR
Otomobili: 84 scirocco gt 1.8 carb. 8v / 1986 Peugeot 505 Break Familial
|
Merhaba Timur Kardeş öncelikle hayırlı olsun güzel bir makine olacak sanıyorum. Dikatimi çeken ön farları ve panjuru değiştirmiş ve çamurlukta oynama yapmış olmandı. Yedek parça sıkıntısı nedeniyle aynı işlemi ben de yaptırmak istiyorum. Aracın aşamalardaki fotolarını yollarsan bize de referans olur. Zira benim araç da şu anda kaportada yapılıyor. Bu konuda yardımını bekliyorum. Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
onsekiz at, onaltı valvit
|
Merhaba Timur Kardeş öncelikle hayırlı olsun , benim araç da şu anda kaportada yapılıyor. Bu konuda yardımını bekliyorum. Kolay gelsin.
hoşgeldin arkadaşım, kendini ve aracını tanıtırsan seviniriz. iyi forumlar dilerim
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
|