Gönderen Konu: Ankara'da scirocco  (Okunma sayısı 37184 defa)

Çevrimdışı mcopur

  • İleti: 40
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ankara'da scirocco
« Yanıtla #28 : 05 Eylül 2007, 09:55:15 »
mehmet eski halini gördükten sonra, şu anki haline getirmene bile brvo diyorum. ellere kollara emeğe sağlık. içi fena durmuyor zaten. sadece direksiyonda aşınma fazla. onuda değiştiysen sorun yok demekir. senin eski farların yerine mtsubishi canter lerin farları tam oluyor diye duymuştum. ama yeni halleride gayet güzel olmuş. jantların kapakları çıkınca biraz daha compomotive tarzı olmuş ama genede değişmek lazım. mümkünse ofsetli bir jant almanı öneririrm.

Direksiyon hala bulamadim maalesef ama cok da aramadim acikcasi. Onu nedense hep unutuyorum!!
Farlari degistirmemin asil sebebi de su: Performansi cok kotuydu Eurolight larin. Her cesit lamba, role vb malzemeyi denedim. Usta devamli orjinal farlari takman lazim deyip duruyordu. Sen ne anlarsin ya scirocco'dan dercesine kulak asmadim adamin dediklerine. Sonra bu farlari getirdim, taktim ve bi anda geceleri onumu gormeye basladim!!
Offset jant olayina bir turlu isinamadim ben ya, sanirim bayaa old school bir adamim. Eski klasik 5 kollulardan baska jant cok zor begeniyorum. Yakinda isalah bulucam guzel bir sey. Araniyoruz iste hala..

Logged

Çevrimdışı car wolf

  • İleti: 2812
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ankara'da scirocco
« Yanıtla #29 : 05 Eylül 2007, 10:24:07 »
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2007, 10:32:43 Gönderen: car wolf »
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı ertanoy

  • İleti: 93
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ankara'da scirocco
« Yanıtla #30 : 06 Eylül 2007, 10:53:21 »
Biraz geç oldu ama hoşgeldin  :) Araç hakkaten diri olmuş.Farları da iyi yapmışın.Ama Bodykit işine eski model arabalardakarşıyım.Bence orjinal olarak en güzel görüntü oluyor.Daha önceden irtibat kursak sana benim eski jantları verebilirdim.Bedava ya verdim bir arkadaşa.Oettinger tipinde olduğu için VW lere cok yakısan bir tipti.Siyah jant sevdasına verdik... ::)Selamlar


selamlar.

Çevrimdışı ertanoy

  • İleti: 93
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ankara'da scirocco
« Yanıtla #31 : 06 Eylül 2007, 10:55:05 »
Bu arada sayende resim eklemeyi öğrendik...:)Ayrıca sağol

Çevrimdışı mcopur

  • İleti: 40
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ankara'da scirocco
« Yanıtla #32 : 06 Eylül 2007, 17:14:10 »
Ertanoy selam!
Oncelikle seninle sonunda tanisabildik. Neden boyle diyorum: Cunku Ankara'ya tatile geldigimde neredeyse zamanimin tamamini Bestekar-Tunali taraflarinda geciriyorum ve senin arabanin onunden gunde 20 kere falan geciyorum, her seferinde ic gecirerek. Ikinci sebep, arabayi satisa cikardigin zaman bana hemen 1000 tane yerden haber geldi, sonunda satiyor diye. Kanada'dan tabii olayla ilgilenemedim, bir de o zaman araba hakkinda cok bilgim yoktu, fiyatin yuksek olmasi sebebiyle beklemeye karar vermistim, ama diger taraftan niye sattigini da anlayamamistim. Sonucta VW sevgisi agir basmis anlasilan, araba hala sende, iyiki de sende, nefis bakiyorsun arabaya, tebrikler. Ucuncu sebep, en yakin arkadasimin kuzeni Serdar'ile ayni binada oturuyormussunuz meger. Ben arabayi almak istedigimde Serdar'a soyledim, benim yerime seninle konusmasi icin ama sanirim bahsetmemis sana benden. Neyse sonunda tanistik, super oldu. Umarim bir dahaki Ankara ziyaretimde yuz yuze de gorusuruz.
Body kit konusuna gelince, sorma cok zor bi karar benim icin. 2 gundur foruma daha once post edilmis yazilari okuyorum. Genel olarak farkettigim kadariyla burdaki herkes de benim gibi araclarin maksimum derecede orjinal ve az aksesuarli olmasindan yana. Kimse beni yanlis anlamasin, body kit falan diye tutturuyorum ama hala aklima yatmis degil. Sonucta arabayi alcaltip jant lastik olayini da hallettikten sonra belki istedigim goruntuye kavusacagim. Eger hala begenmezsem o zaman bir deniycem herhalde body kit ne kadar duzeltiyor ne kadar bozuyor. Bir de soyle bir problem var, lastikler 205e ciktigi zaman, kaportanin disina tasacaklar ve cirkin gorunebilirler diye biraz killaniyorum, su an ustunde orjinal 175/13 ler var ve neredeyse hic tolerans yok kaporta ile. Bakalim iste oynayip duruyoruz. Cok zevkli!

Siyah jant konusunda hem fikiriz demekki. Benim de ruyalarima giriyor. Mutlaka neticelendirmem lazim. Deli gibi ariyorum ya.

Arabaya daha buyuk fren diskleri ve kaliperler dusunuyor musun? Su an jantlar kocaman oldugu icin mevcut diskler cok ufak kaldi sanki..Nacizane fikrim...

Saygilar

Çevrimdışı Firestarter

  • İleti: 2604
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ankara'da scirocco
« Yanıtla #33 : 06 Eylül 2007, 17:28:40 »
Hoşgeldin. Aracın maşallahı var gerçekten. Hele kırmızı ayrı bir güzel. Allah kaza vermesin.

Çevrimdışı escocem

  • Volkswagen Türkiye
  • İleti: 3258
  • street racer
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ankara'da scirocco
« Yanıtla #34 : 06 Eylül 2007, 17:46:41 »
takmak istediğin jantın aracına pek güzel olacağını sanmıyorum reno 5,egg kasa civiclere felan takıyorlar onu..ben olsam keskin kt 4 düşünüdüm önlere 7.5 arkalara 9 siyah istersende kt4 black var zaten çok güzel olur gerçekten şiddetle tavsiye ederim dün fuarda sordum dediğim gibi 1150 ytl lastiklerle 1600 gibi çıkıyor ama çok güzel jantlar ve eski ağırlık ve düşük kaliteyi aşmışlar...siyah jantlı verdiğin örnekteki jantta göbek olarak dediğim janta benziyor...ilerde güçlü bir motor taktığında 16 ideal olucak arkalarında geniş olması yine artı katacaktır.. :sevgi:

Çevrimdışı mcopur

  • İleti: 40
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ankara'da scirocco
« Yanıtla #35 : 06 Eylül 2007, 18:24:39 »
Firestarter, cok tesekkur ederim. Size de kazasiz belasiz surusler.

Escocem, utanarak soyluyorum KESKIN i ilk defa duydum. Ben kesin yazarken yanlislikla keskin yazdin zannetmistim, KT4 diye aratiyorum nette ahahah!
Abi, jantlar gercekten guzel fakat neden bilmiyorum ben bu jant konusunda acaip tutucuyum. Bir iki jant disinda hic biri aklima tam yatmiyor. Birincisi bu siyah mevzuu. Ben mat siyah istiyorum, genelde herkeste bu parlak siyahtan var. Mat siyahlarin modasi gecti galiba, bulmak cok zor. Diger konu ise genislik. Sanirim yakin planda arabayi o kadar guclendirmeyecegim ve o yuzden o kadar genis lastik ve jantlara ihtiyacim olacagini sanmiyorum (simdilik!) Dedigim gibi 205ler bile benim icin buyuk degisiklik olucak.
Ben her zaman sade gorunuslu canavarlari sevdim. Gucu hakkinda hic bir ipucu vermeyen ama inanilmaz giden arabalara hayran oldum. O yuzden bizim cocugun da goruntusunu mumkun oldugu kadar sade tutarak optimum sekilde guclendirmektir hedefim. Bu isleri cevremde cok fazla insan yapti ama ben bizzat hic yapmadim o yuzden bir ogrenme periyodu olacak benim icin. Bakarsin ilerde beygirler yetmeyince bir ust sinifa upgrade ederiz.
Fakat bahsettigin jantlar gercekten hos ve fiyatlari da oldukca uygun. Bak oyle kolay kolay jant begenmem ben, haha..Ilgine tesekkurler baba..

Bu arada vortexte direksiyon ve arka spoiler i buldum, sanirim getirtiyorum, fiyat bekliyorum.

Bir de seyi soylemek isterim, bir arkadas Ebay alisverisi hic yapmadigini ve korktugunu soylemis. Ben tonlarca malzeme aldim Ebay'den, hic bir sorun yasamadim. Ratingleri iyi olan kullanicilar genelde sorunsuz oluyor, korkuya gerek yok. Ama tabi en ideali bir tanidik bulup onun getirmesi. Shipping cok pahali cunku. Ben benim eurolightlar, bir arkadasimin mg tentesi, bir baska arkadasimin ford exploreri icin sanziman parcalari falan gibi bir suru malzemeyi koca koca karton koliler icinde tek kelime etmeden elimi kolumu sallaya sallaya soktum Ankara Esenboga'dan.  Sanslimiydim yoksa neden bilmiyorum tabii..

Saygilar


Çevrimdışı G60

  • Volkswagen Türkiye
  • İleti: 3743
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A5 TFSI - Allroad 2.7T
  • Şehir: Ankara
Ynt: Ankara'da scirocco
« Yanıtla #36 : 06 Eylül 2007, 19:34:51 »
Jant olarak Keskin'in modeli güzel ancak roccoya yakışmaz bence.

Esenboğa'dan sokma konusunda biraz şanslıymışsın sanırım. :)
Bu da o sitenin sahibinin aracı.
http://www.cybertects.co.uk/gallery2/v/cars/other/20050619_tharg/


Birde bir şey soracağım, servis olarak Özdem Oto'ya mı gidiyorsun? Resimler orda çekilmiş gibi geldi sanki. Arkada da İbrahim abi gözüküyor sanırım bir resimde?
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2007, 19:38:32 Gönderen: G60 »
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Çevrimdışı mcopur

  • İleti: 40
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ankara'da scirocco
« Yanıtla #37 : 06 Eylül 2007, 21:19:34 »
evet 1992'den beri onlarla beraberim (plaka yuvalarina dikkat). Kardes gibi olduk artik, butun gun oturup ne yapiyorlar diye omuzlarindan bakiyorum, ayrilimiyorum diye illet oluyolardi. Simdi ogrendik isleri, artik herseyi kendim yapiyorum iyice kuduruyorlar, hahah.
Ailecek tanisiriz. Ablam onlarin dis hekimidir falan. Cok severim ama iste motoru 16v ya da vr6 ya da g60 a cikartirken onlardan cok bir destek gorecegimi sanmiyorum. Yaniliyor muyum sence?
Cok hikaye var ya onlarla...yoksa sen de mi???

Linkteki rocco muthis, iste benim de maksimum takacagim body kit budur. Daha fazlasi ziyan.

Saygilar



Çevrimdışı G60

  • Volkswagen Türkiye
  • İleti: 3743
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A5 TFSI - Allroad 2.7T
  • Şehir: Ankara
Ynt: Ankara'da scirocco
« Yanıtla #38 : 06 Eylül 2007, 21:33:04 »
Hehe bizde aile gibi olduk onlarla. Benim çocukluğumu bilirler az kovalamadılar. :)

Oto Ömür ile alışverişleri olur parça konusunda. Orasıda babamın kuzeninin yeridir.
16V konusunda yardımcı olurlar, VR6'ta da ama, G60 için kimse yardımcı olamıyor buralarda. İbrahim abilerin tek kötü yanı çok fazla müşterisi oluyor, herkese istediği gibi yetişemiyor. Eli boş zamanında yapamayacağı şey yok aslında. Ramazanda da biz başını ağırıtacağız gibi gözüküyor. :)

Denk geliriz inşallah birgün orda, senle de tanışırız.
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2007, 21:38:14 Gönderen: G60 »
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Çevrimdışı mcopur

  • İleti: 40
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ankara'da scirocco
« Yanıtla #39 : 06 Eylül 2007, 21:48:24 »
Oto Omur ha!! Ferit abim benim bee. Az parca almadim ordan, ilk gidecegim parcacidir..ahhahahaha ne komiktir hepsi...Bi suru insan sanayiiye gitmekten oralarda vakit gecirmekten nefret eder. Benim icin oralara gitmek, onlarla takilmak buyuk zevk. Dediklerinde cok haklisin, musterisi cok oluyor, yetisemiyorlar. Pazar gunu benim yatan kaplumbagayi ayaga kaldiracaklar isallah.
Ben de cok isterim denk gelmek tanismak. Umarim ilk geldigimde hep beraber bi toplanabiliriz.

Saygilar

Çevrimdışı G60

  • Volkswagen Türkiye
  • İleti: 3743
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A5 TFSI - Allroad 2.7T
  • Şehir: Ankara
Ynt: Ankara'da scirocco
« Yanıtla #40 : 06 Eylül 2007, 21:58:09 »
Kırmızı olan senin kaplumbağa mı?
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Çevrimdışı mcopur

  • İleti: 40
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ankara'da scirocco
« Yanıtla #41 : 06 Eylül 2007, 22:04:47 »
Evet kirmizi ama su an ablamin park yerinde olmali. Pazar gunu hallediceklerdi!!!????
Benimkinde Mangels jantlar ve karartilmis camlar var. Boya tamamen solmus durumda. Kaporta birlesme yerlerinde ve cercevelerde de pas basladi. Ciddi bir operasyon lazim. Su etapta sadece yurur hale getirip bir yere park edecegiz sanirim. Gerisini ben geldigimde halledecegim.

Bu arada tum arkadaslara soruyorum. Benim kaplumbagayi uzun bir sure park edebilecegim kapali garaji olan kimse var midir?? Apartman garaji da olur...

Saygilar