Golf_2_R32_Rallye
Verdiğin bu değerli bilgiler için teşekürler...
Golf 3 Dieselini duymuştum baya iyiymiş ama VR6 yı geçicek kadar olduğunu duymadım....Helal OLsun bee.
Bende bi diesel kullanıcısı olarak gerçekten dieseller çok az yakıyor ve basmasını bildiğin zamanda bence gidiyo..(abartmak gibi olmasın ama zevkine kapıştımıştım bi zamanlar 307 sinden tut benzinli çoğu araca egsozumun dumanını koklattım..)( Bu arada Tescilli Onaylı 180 in ustune çıktımıştım araçta 5 kişiydik)
Bunları yazmamın nedeni Diesel araçlar yabana atılıcak araclar değil bence....Ben aslında dieselimden memnunum ama şöyle altımda hem az yaktıran hemde iyi giden bi diesel motorum olsun isterim...(ama G60 can feda)
programı bozmamam lazım önce dışı sonra içi en son motor...
Seneye sana G60 getiririm demişsin bana seneye yaz için aşağı yukarı bi fiyat ver ben şimdiden para biriktirmeye başlıyim G60 motoru GTD motorla yer değiştirirken gereken parçalar neyse onlarıda yazarsan sevinirim...(gümrükten geçerken bana kaça patlar....)
İstanbul da yarışlar oluyo ama bu aralar TuningLINE 'nın da dediği gibi yok denecek kadar az çünkü millet yazlıklarına gitti kimi memleketine gitmeyenlerde öle takılıyo işte ama kulup siteleri baya çoğaldı aktiviteleri filan oluyor yaza merhaba kışa merhaba bowlinge merhaba ucan kuşa merhaba gibi maksat muhabbet olsun hesabıı anlarsınya

iyi akşamlar