Silinebilir page 2
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Kasım 22, 2008, 10:56:03 ÖÖ
80116 Mesaj 4717 Konu Gönderen: 4142 Üye
Son üye: Cüneyt Er
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Serbest Forum  |  İlanlar  |  Satılık  |  Silinebilir
Sayfa: 1 [2] 3 Yazdır
Gönderen Konu: Silinebilir (Okunma Sayısı 3796 defa)
corrado_g60
CORIMP

Volkswagen Türkiye

Üyelik Bilgileri
Ynt: SATILIK VR6 MOTOR
Yanıtla #15 : Mayıs 14, 2006, 01:45:16 ÖS

valla abı ben bındım bı vr6'ya ondan snr ınsanın benzın falan umrumda olmuo Cheesy
sesı yetıo Smiley

spy
PitBull

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #16 : Mayıs 14, 2006, 10:57:00 ÖS

valla abı ben bındım bı vr6'ya ondan snr ınsanın benzın falan umrumda olmuo Cheesy
sesı yetıo Smiley
+1  Wink

Tholl-ga
34 VH 1315

Sleeper MK4

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #17 : Mayıs 14, 2006, 11:35:40 ÖS

sol koltukta çok zevkli oluo Cheesy

Golf_2_R32_Rallye

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #18 : Temmuz 23, 2006, 01:20:45 ÖS

ya yanlis anlama ama 2,9 vr6 ABF degil ABV diyolar ona! Fiyatta anlasabilirsek ben bi kac motor getirebilirim! Bende suan 4 tane golf 2 vr6 motorlu var bitanede golf 2 r32! Ama arabalari tr. yeye getirmek problem! Vr6 motorlari ortalama türkiyede nekadara gidiyor fiyat acisindan???

corrado
atıf

Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta

wolfsburg edition

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #19 : Temmuz 23, 2006, 04:45:22 ÖS

motor için abf denmemiş zaten.
abf lazım denmiş.
soruna cevap vermek zor. türkiyede zaten kısıtlı vr6 var.tam bi piyasası yok

fastest vw ever

corrado driving by feeling

spy
PitBull

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #20 : Temmuz 24, 2006, 12:42:55 ÖÖ

Golf_2_R32_Rallye, motorlar hakkında daha genis bilgi verirsen sevinirim, ayrıca fiyatları konusunda da birsey belirtmemissin.. dusundugun fiyatları soylermisin?
birde aracları mı getirmeyi/satmayı dusunuyorsun yoksa sadece motorları mı??

Suti

Otomobili: LazMobiL

VW Tech

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #21 : Temmuz 24, 2006, 09:52:45 ÖÖ

ABF mi lazım Smiley

var ama vermem Cheesy

Golf_2_R32_Rallye

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #22 : Temmuz 30, 2006, 02:51:52 ÖS

motor konusunda  ne bilgi istiyosun onu söylede! Burda vw lerin parcalari ganimet originalden tut tuning ge kadar! Ben senede iki defa türkiyeye geliyorum! Istediginiz bisey varsa! Golf icin gti vr6 g60 16v ne olursa getirebilirim! Suan komple arabayi getirmek cok masrafli  oluyo gümrük falan! Simdilik bi kac motorlari getirmeyi düsünüyorum, fiyattada söyle 4000 YTL düsünmüstüm motor+ sanzuman+ baskada ne lazimsa artik! Yakinda istanbulda tuning dükkani acmayi düsünüyorum ama ben burda cogunlukla vw lerlen ugrastigim icin henüz bilemiyorum türkiyede vw parcalari motorlari falan iyi gidermi diye! Sizler tr nin neresinden katiliyorsunuz??? Türkiyede Vr6 turbo varmi yaa?

golfmk2gtd
Yasin

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #23 : Temmuz 30, 2006, 05:11:19 ÖS

arkadaşım öncelikle meraba....
Bende Golf MK2 GTD var ben kendimce dış görünüşe ve iç görünüşle ilgili bi kaç işlem yapıcam (orjinallikten uzaklaşmadan tabii) en son motora yuklenicem baktım bi G60 bulursam ucuz yollu hemen takıcam inş. (g60 alana kadar daha cook yolum varda neyse.. Cheesy

Soruna gelirsek Ben İstanbul Bostancıda oturuyorum....
Bana sorucak olursan eğer iyi bi imkanın varsa (parça getirtme gibi) bence gel burda bi aç derim ama diğer arkadaşların da bi fikrini al...
Türkiyede son yıllarda Mod. işi aldı başını gidiyo bilende yapıyo bilmeyende onun için dukkandan önce reklam önemli piyasa da epey demicem ama bol çeşidi bulabileceğin modifiyeci dukkanları var...
Bence iyi bi düşün gene nekadar da zevkli bi iş olsa kar etmek gerekli....

Ben TR de VR6 Turbo Motor Olduğunu sanmıyorum Ben bi Satılık GolF MK3 VR6 görmüştüm.... Bide formlardan duyduğum İzmirde VR6 motoru golf MK2 ye koyamaya çalışanlar vardı bide satılıklar arasında bu formda var
yani benim duyduğum 3 tane vr6 motor var....

Golf_2_R32_Rallye

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #24 : Temmuz 31, 2006, 01:16:01 ÖS

merhaba...
evet neler yapmak istedigini okudum! O senin istedigin parcalarin  hepsi burda var bulamadigin bise olursa haber verebilirsin biseyler yapmaya calisiriz! Istersen bidahaki yaza sana g60 motoru da getirebilirim!

Ama söyle bisey de diyeyim sana! Golf 3 ün  1,9 TDI  110  beygir Motoru var! Biz o motoru arkadisn golf2 sine taktik bide bi chiptuning ( türkcesi suan aklima gelmiyor, kücük bi parca 100€ degerinde yani fazla degil) onlan beraber 140 beygire yakin oldu arabasi! 1+2+ ve 3 üncü vitese kadar vr6 i gecti!!! ve sadece 5-6 litre mazot yiyio! Inanilcak bise degil vallaha yaa! O motorlar az pahali ama hem az yakar hemde chip le beraber vr6 den hizli!!!

Ama vr6  inde sesine laf yok!!!

Duyduguma göre istanbulda araba yarislari falan da oluyomus! ama böyle kücük bise degil iki araba falan degil! Söyle bayagi bi arabalar biriken bi yer! Dogrumu?

TuningLINE
Tunç KÖKSALAN

Polo Community

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #25 : Temmuz 31, 2006, 03:28:15 ÖS

yarışlar var doğru ama bu aralar bir hareket yok

VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
golfmk2gtd
Yasin

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #26 : Temmuz 31, 2006, 07:33:00 ÖS

Golf_2_R32_Rallye
Verdiğin bu değerli bilgiler için teşekürler...

Golf 3 Dieselini duymuştum baya iyiymiş ama VR6 yı geçicek kadar olduğunu duymadım....Helal OLsun bee.
Bende bi diesel kullanıcısı olarak gerçekten dieseller çok az yakıyor ve basmasını bildiğin zamanda bence gidiyo..(abartmak gibi olmasın ama zevkine kapıştımıştım bi zamanlar 307 sinden tut benzinli çoğu araca egsozumun dumanını koklattım..)( Bu arada Tescilli Onaylı 180 in ustune çıktımıştım araçta 5 kişiydik)

Bunları yazmamın nedeni Diesel araçlar yabana atılıcak araclar değil bence....Ben aslında dieselimden memnunum ama şöyle altımda hem az yaktıran hemde iyi giden bi diesel motorum olsun isterim...(ama G60 can feda)

programı bozmamam lazım önce dışı sonra içi en son motor...

Seneye sana G60 getiririm demişsin bana seneye yaz için aşağı yukarı bi fiyat ver ben şimdiden para biriktirmeye başlıyim G60 motoru GTD motorla yer değiştirirken gereken parçalar neyse onlarıda yazarsan sevinirim...(gümrükten geçerken bana kaça patlar....)

İstanbul da yarışlar oluyo ama bu aralar TuningLINE 'nın da dediği gibi yok denecek kadar az çünkü millet yazlıklarına gitti kimi memleketine gitmeyenlerde öle takılıyo işte ama kulup siteleri baya çoğaldı aktiviteleri filan oluyor yaza merhaba kışa merhaba bowlinge merhaba ucan kuşa merhaba gibi maksat muhabbet olsun hesabıı anlarsınya Cheesy
iyi akşamlar

VWci

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #27 : Temmuz 31, 2006, 08:15:13 ÖS

yuksek suratler de dizellerin isi zor..ve yokus yukari yollarda anlasilmaz sekilde cekisleri dusuk..ama duz de gider..Wink

golfmk2gtd
Yasin

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #28 : Temmuz 31, 2006, 08:44:06 ÖS

Vwci ben sana kısmen katılıyorum katıldım noktalar bu yazdıklarını sadece ticari amaç güdülerek yaratılmış otomobillere uyarlıyorum yani az yakıtla cok yol hesabı yapan ve 1.4 motora DİESEL koyanlar gibi gibi ....

AMA...

Bi Golf MK4 Dieselin 110 luk modeli bir chiple 140 150 arası bi güce ulaştığı ve torkunun çıldırdığını düşünürsek bu dieselin kanatimce atmosferik motorlara toz yutturabilir...

Skoda Fabia RS modelindeki 130 orjinal HP gücü 300 NM torku ile bence GT sınıfındaki bağzı araçları kızdırabilir...(Bi chip 160 HP 330 NM tork bence çok rahat alır ozaman geriye bi dik yokuş bide uzun yol kalıyor galiba Cheesy )

Ve doğal olarak yeni nesil diesellerde bi chiple en az 30 HP ve 40 NM tork cok rahat alınabiliyor.....

Benim Arabanın gidişinden memnunum da bi kusuru var bence yaşı ilerleyen butun diesellerin sorunu bu gaza yuklenince egzosdan cıkan duman....

TuningLINE
Tunç KÖKSALAN

Polo Community

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #29 : Temmuz 31, 2006, 08:58:22 ÖS

evet dizel Turbo dizelse güzel yürür yoksa normal dizel çekilmiyor

VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
Sayfa: 1 [2] 3 Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: