warlock
|
Makinada bir değişim yapılmış sanırım acaba nasıl bir motor takıldı senin araca 75 sonu ve 81 e kada 1,6cc kullanıldı diye biliyorum... Motor geçmişinide yazarsan iyi olur şanzuman 4 mü 5 mi sende..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeviL_MusTy
Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir :)
|
şanzıman 5..araba bende 2-3 senedir duruyo o kadarda kullanamadım.ben 85'liyim araba 75 öncesinde neler oldu bilemiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeviL_MusTy
|
Güncelll. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
djtiko
|
abicim üzerinde ne motor var.??kaç hp gücünde weber k jektironik vs.var mı?kaporta durumu nedir?
|
|
|
|
|
|
VALLA DA BİLLA DA MK1 ARABA KULLANIYORDUM ABİİİ:...
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
Eralp seni de alacaklar askere merak etme... :)
|
abicim üzerinde ne motor var.??kaç hp gücünde weber k jektironik vs.var mı?kaporta durumu nedir?
fatih araba sahibinden.comda mevcut büyük ihtimal 1,6 ama ilanı kaldır mış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mk1GTI
My car
|
Araba 75 model ama üzerindeki motor ve şanzuman değişmiş... Üstünde yanlış hatırlamıyorsan 1600cc GTI motor vardı ve herşeyi tam takımdı eksiksiz enjeksiyonlu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeviL_MusTy
|
1.8 motor arkadaslar hp konusunda bı bılgım yok..eger ılgılenen varsa hafta sonları araca bakmaya gelebılırler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mk1GTI
My car
|
Valla resimlerden ben aracı çözemedim.... 75 model GTI yok 76 dan sonra başladı ve 1600cc olarak 82 ye kadar üretildi 82-83 lerde 1600cc ve 1800cc kullanıldı... Konsola bakıyorum orta konsolda dahil ABD versiyon Rabbit konsolu... Baya bit toplama operasyonu geçirmiş araç sanırım... Ama baya emek var güzel toplanmış araç motor ve aksamları düzgün bir şekilde yerli yerinde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
djtiko
|
1.8 motor arkadaslar hp konusunda bı bılgım yok..eger ılgılenen varsa hafta sonları araca bakmaya gelebılırler..
83 model dizelle takas düşünür müsün abi? neyse hafta sonu oraya gelmeye calısacagım..
|
|
|
|
|
|
VALLA DA BİLLA DA MK1 ARABA KULLANIYORDUM ABİİİ:...
|
|
|
DeviL_MusTy
|
Araç Zaten Rabbit...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
savasgti
|
araç için gti yazmaktan vazgeçmişsiniz artık. Bu aracın ilanını nerde görsem GOLF GTI yazıyordu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mk1GTI
My car
|
Üzerinde 1,8 GTI motor olduğuna göre araç GTI... Devil Motor kodunuda yazarmısın bakalım hangi makina gömülü bu sarı şimşekte....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeviL_MusTy
|
görünen köy klavuz istemezmiş heryere GTI yazmamın bi anlamı yok bence  aracın ilk sahibinin anlattıgına göre orjinal 1.8miş araç..isveçreden getirtmişler ve 2.0 yapmışlar bana bu sekilde bilgi verdi..motor kodu : FC067352
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mk1GTI
My car
|
motor kodu : FCxxxxx VW de Stok motor kodu olarak yok bu numara...
Benziner Kennbuchstabe FV FP FR EG EX JH 2H DX
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|