Abs Klima Sürücü Hava Yastığı Yükseklik Ayarlı Yolcu Koltuğu Otomatik Camlar Otomatik Aynalar Isıtmalı Silecek Suyu Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Yükseklik Ayarlı Direksiyon 195*15*55 Lastik Ebatı Çelik Jant Sis Farı |
Deniz yapma etme dicem.Neden satıyorsun ya taş gibi araban var be olum.Beyler Denizin araba bugüne kadar gördüğüm en temiz, yıpranmamış ve orjinal sportline dır hiç abartmadan söylüyorum bunları araç çok diri gerçekten alıcısı çıkarsa ben bile kefilim..
eheh olabilir, cok kullanılmaktan eskimiş azcık sürücü paspası o kadar, Oğuz dostum sağolasın , kemal abide çok sevmişti aracı, bende satmak istemiyorum ama bakalım hayırlısı olsun. Şimdiye kadar bircok araba kullandım ama sürmekten ve kullanmaktan en çok sevk aldığım araba bu oldu,
Ciddimi söylüyorsun kemal dostum Piyasaya baktım genelde cogu bu fyat sanki Sizce ne kadar eder, birde acelem yoktur. Fiyat biraz yüksek olsun yani, satılırsa satılır.
Fiyat gayet normal, bence dahada altına verme Deniz kardesim, ayrıca bu arabaların böyle temizini bulmak zor olgugu icinde fiyat iyi bana kalırsa, Allah alanada satanada hayrını göstersin, inşallah degerini bilecek birine gider, bunun yerine düsündügün birsey var mı, özelden de yazabilirsin...
Deniz dostum arabanın tek kapı olduğunu sonradan gördüm pardon. Aslında tek kapının da çok seveni var benim gibi ama bizim milletin garip takıntıları vardır bilirsin bu yüzden fiyat normal. Umarım Polo'nu aratmayacak sıcak bir otomobil alırsın.