Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: FK Golf mk2 mk1 angel eyes sıfır kutusunda!..2 yıl garantililer bb tunıngden...  (Okunma sayısı 20274 defa)

Çevrimdışı lostys

  • T-Dawg!
ben de yazmıstım sana daha onceden, donmemiştin, demekki verdigin ilanı sen kendin takip etmiyorsun, ramço nun dediği gibi, takip etmiceksen ilan verme, insanlar da burda yırtınmasınlar satıcan mı satmıcan mı diye.

ya arkadaslar madem herkez bana mesaj atıyo bana nıye hıc mesaj gelmıyomesaj kutusunuda bosalttık hala mesaj gelmıyo sadece yazmak ıcın bıseyler yazmayın döndugum arkadaslarıda göruyoruz..

Ben bu sitede ilk kez alışveriş yapmıyorum, şu an aracımdaki farları ramçodan aldım, saolsun arkadaş getirip teslim bile etti.O yüzden böle diyaloglar gereksiz..

Zaten arkadaşlar gereken cevabı vermiş, uzatma gereği duymuyorum. Hediye ettiğin kişide hayrını görsün..
« Son Düzenleme: 10 Eylül 2008, 22:06:46 Gönderen: ozgurozdemirr »
http://farm8.staticflickr.com/7175/6421471177_d6c7403e0a_o.jpg

(o\_!_/o) 79 T2 campeR • 75 kafeRS (o\_!_/o)

Çevrimdışı Mk1GTI

    Otomobil
    VW Golf mk1 GL
    Şehir
    Çanakkale
ya arkadaslar madem herkez bana mesaj atıyo bana nıye hıc mesaj gelmıyomesaj kutusunuda bosalttık hala mesaj gelmıyo sadece yazmak ıcın bıseyler yazmayın döndugum arkadaslarıda göruyoruz..


 Girdiğim polemikleri takip edeceğin kadar sattığın ürünleri takip etseydin keşeke....  Bende dahil birçok kişi sattığın ürünlere talip olduk, cevap bekledik sen zahmet edip açtığın topicten cevap vermek yerine hiç sorumluluk almadın üzerinden günler geçti sen gittin başka başlıklara cevap yazdın sonra satılık ilanına birsürü insanın mesajını görmezden gelip GUNCEL GUNCEL diyerek ES geçtin.....   Gözün gördüğünü kimse inkar edemez... 

 Polemik yalan yanlış girilen bencilce kendini tereyağ gibi üste çıkartmaya çalışan kişiler tarafından yapılan söz dalaşıdır.... Eğer benim hakkımı aramak için yaptıklarım gereksiz laf lar ise yani polemikse evt ben polemiklere girmeye bayılıyorum...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"