cHaMeLeOn
cHaMeLeOn
Otomobili: Mk1 Gti 16v
|
geçin dalganızı bakalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet
mk1 cabrio
|
direksiyon orj.
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Direksiyon Vw' in direksiyonu diye biliyorum. Bu arada araca talip olundu. Yarın imkanımız olursa motoru kontrol ettireceğiz bakalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cHaMeLeOn
cHaMeLeOn
|
arkadaşlar temizse ben bu aracı alayım sizde beni aranıza alın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Sen zaten bizim aramızdasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
1100 cc araç alınmaz arkadaşım golf güzel araçtırki biniyoruz ama 1100 ccde cekilmez bi jant takıp düşürdünmü yolda sulanan çok olur arkalarından bakmakta pek keyifli olmaz bence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet
mk1 cabrio
|
1100 cc araç alınmaz arkadaşım golf güzel araçtırki biniyoruz ama 1100 ccde cekilmez bi jant takıp düşürdünmü yolda sulanan çok olur arkalarından bakmakta pek keyifli olmaz bence...
cem haklı.al ama motor koy bişey yap üzülme sonra yani...
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls
|
|
|
fay78
voskaven poyo (ardanın ağzından)
Otomobili: VW POLO 1.6 HB AC
Tuna AKYÖN
|
sen zaten aramızdasın yau  arkadaşlar temizse ben bu aracı alayım sizde beni aranıza alın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warlock
|
Elimde araç olmasaydı ben alırdım bu aracı binerdim... Motor konusundada acele etmez biyerlerden denk geldimide atardım üstüne bi Golf 2 16v makina...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
vr6 cakıcaksın ona bakımda yapmıcaksın kötü gözükücek sonra pejoların yanına gidip basıcan gaza  deli olacaklar hep hayalimdir döküntü bi araba we motoru gayet i olacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warlock
|
Ohoho sen naptın VR6 takıcan sonra gitçen kıçı kırık pejolara... Bizim araçlara VR6 taktımı 12 sn de 305km hıza çıkıyor Pejo lara çok büyük hakaret olur ozaman... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
|
VR6'yı atmakla bitmiyor bu işler. Güç/ağırlık dengen çok iyi olur stock VR6 atarsan ama, abartı bir şey alamazsın. O 305km/h ları görmek için ciddi bir para harcamak gerekiyor aşırı beslemeye. Standart bir VR6 atarsan sadece eğlenceli bir makine olur o kadar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
305 e 12 sn de çıkan orjinal motor varsa alalım hmn...okuyanda harbiden standart bu hızı gören motormuş gibi anlıycak yazılarınızı yazarken vr6 nın motor olduğunu bilmeyen kişilerin bile yazıyı okuduğunu düşünerek yazın bi zahmet...sadece forum üyeleri değil dünyanın her yerinden bu konuları google üzerinden bir sürü insan okuyor malum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sile-R
Şafak Elçi
Otomobili: 6K ibiza Cupra 2
ABF
|
GTi ya da vr6 şanzımanları ve difr. oranları zaten 302 km/s hıza çıkmaya müsade etmez...Bu oranlar ile oynanırsa 302km/s hıza müsade eder ancak bu seferde uzayan vites oranları güçlü hatta dtorklu bir motor ister...stock motorda bu oranları beslemeyemez mutleke modifiye etmek gerekir..Atmosferik olarakta bu hıza çıkacak güce ulaşmak çok zor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cHaMeLeOn
cHaMeLeOn
|
arkadaşlar bu aracın alım satım masrafı ne kadardır?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|