1.8 T motor nasıl bulabiliriz birde maliyeti hakkında bilginiz varmı arkadaşlar benim araba şuan 2001 golf motor bitti bende çıkardım tezgahın altına koydum ama arabaya bir motor lazım çıkardığım sr motorlada ugraşmaya niyetim yok açıkçası
valla kullanıma göre değişiyor ama benim arabada yağ lambası yanıyordu ana ve kol yatakları dediler değiştirdik bunun yanında yağ pompası yağ müşürü vs. ama araç düzelmedi şuan araba 170 000 km de 2 sefer sekman attırdım şimdide motor yaptır diyorlar valla ben bıktım bu sr motordan onun için yaptırmıyorum araç yatıyor şuan daha iyi bir motor bulabilirsem onu taktıracam arıyorum gerçi oda yok... sr motora dikkat yani
slm arkadaşlar tolganında dediği gibi valeo kırılıyormuş bizzat denedim ve elimde patladı eh artık yenisine sağlık, bu arada sadece far camıda bulunmuyormuş sanırım bilgilerinize...
slm arkadaşlar yere yakınlık olarak pazar günü karteli elime aldım ve bende artık kesin yükselmeyi düşünüyorum çıkma kartel kapagı buldum 200 ytl ve tekrar bir 200 ytl daha aynı yere kaçırmaya niyetim yok, ama yüksek araba da görüntü olarak çok kötü duruyor ya
saol arkadaşım ama bide fiyat verebilirsen çok iyi olur çok masraf yaptım bu ara arabaya yağ pompası, filitresi, yağı eksantrik mili filanderken baya masraf tuttu benim için fiyatta baya önemli yani, ama ilgine teşekkürler
selam arkadaşlar az önce gittim karakaşa kendisi yoktu kendi tamircimde yanımdaydı öyle baktık motorlara iki tana vardı gti bitanesi çok iyi durumdaydı ama heralde onu kendi kullanacak benim tamircinin dediğine göre diyerindende bir cacık olmazmış en azından bilin istedim
selam arkadaşlar bu 1.8 16v motor golf ıv de uyarlana bilirmi acaba bir bilgisi olan varmı yada yüksek performans için ne önerirsiniz... bizim şuan yapmak üzere oldugumuz sistem piston çaplarını büyütüp piston kollarını kısaltmak ve kapagı taşlayıp sıfıra indirmek farklı pistonlar kullanmak ve intercolorla turbosuz soguk hava desteği sağlamak fikri olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler