Profile for member yellow_driver
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Aralık 05, 2008, 03:39:21 ÖÖ
81891 Mesaj 4821 Konu Gönderen: 4259 Üye
Son üye: can_vw
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 10
16  Volkswagen / Golf IV / Ynt: motor ömrü : Nisan 10, 2008, 02:41:05 ÖS
sr yani 8 valf olan motor volkswagenin sorunsuz motorlarından biridir ve hala güncelliğini korumaktadır bakım periyotlarına uyulduğunda ve düzgün kullanıldığında bence çok rahat 500.000kmyi devirebilir.
aksi durumda sadece sr değil tüm motorlar sorun çıkarır.
      çok doğru birol hocam. bende de 2000 trendline var 1.6 sr motor. 1 sene oldu alalı ve hem kullanımından hem çalışmasından çok memnunum. bencede bakım çok önemli. kazasız belasız günler.
17  Volkswagen / Golf IV / Ynt: 2003 golf comfortlıne 1.6 20.000 km de alıyorum sizce fiyatı uygunmu?teşekkürle : Nisan 10, 2008, 02:36:17 ÖS
bence iyi sorun yoksa hiç önemli değil nasıl olsa tamirci parası ile fiyatı daha düşük olan bir araçlada aynı fiyata gelir
içine sindi ise hayırlı olsun güle güle kullan

aynen katılıyorum 2. el oto alırken aracın içine sinmesi çok önemli. eğer beğendiysen 1-2 demiyeceksin, fırsatı kaçırmıyacaksın. kötü bir aracın sana mekanik aksamda açacağı bir masraf o açığın önüne bile geçebilir.şimdiden hayırlı olsun.
18  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Golf IV arabama Sıralı sistem Lpg düşünüyorum ne Tavsiye edersiniz? : Nisan 10, 2008, 02:30:19 ÖS
hiçbir zaman tüp işine ısınamadım. sanki tekerlekli bomba gibi geliyor bana. eğer çok çok farketmeyecekse ben tüpten yana değilim. kazasız belasız günler
19  Volkswagen / Golf IV / Ynt: motor devri hakkında sorunum var ? : Nisan 10, 2008, 02:27:38 ÖS
bu arada benim araçta 90000 km de 1.6 motor 2000  model trendline
20  Volkswagen / Golf IV / Ynt: motor devri hakkında sorunum var ? : Nisan 10, 2008, 02:26:25 ÖS
bencede normal değil. benim araçta fazla zorlamadan 6000 devir civarında 200 ü rahat gorüyor. acaba enjeksiyonlarda bir tıkanıklık felan olabilr mi diye düşündüm. istresen bir carbonclear yaptır.kazasız belasız :tamamdir
21  Volkswagen / Golf IV / Ynt: 2004 golf IV arıyorum. : Nisan 06, 2008, 11:28:25 ÖÖ
ben bundan tam 45 gün önce Golf IV 2004 Model 47500 de pasific düz vites sunrooflu bir tek sağ çamurluk sürtmeden dolayı boyalı üzerinde yaklaşık 2500 liralık ses sistemli golf ü Nakit 23000 ytl ye aldım.. Çok iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum. Araçta ayrıca performans , hava filtresi, 16" alaşım jant, Egzos ve sisleride var..
bencede çok iyi almışsın. kazasız belasız yolculuklar :tamamdir
22  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Dikiz aynaları yardım : Nisan 06, 2008, 09:46:17 ÖÖ
Caddy ve T5  te aynı özellikler var elektirikli ısıtmalı aynalar böyledir.Ayar düğmesini sola çevirdinmi sol ve sağ ayna bereber ayarlanır, ortaya aldınmı ayna ısıtıcısı çalışır ve sağa aldınmı sadece sağ aynayı ayarlayabilirsin.Aynalar temiz iken kar,yağmur veya buğu yok iken üzerinde  ayar düğmesi sağ veya solda olmalı.Böylece gereksiz yere ısıtıcı çalışmaz.
bende 2000 model golf 4 var ve dikizdeki ısıtıcı, ısıtıcı konumundayken konsoldaki resistans düğmesine de basıldığında çalışıyor. yani sadece dikiz üzerindeki ısıtıcı yerine getirildiğinde değil. onun için golflerde eğer konsoldaki resist düğmesine basmazsanız kapıdaki joistik ısıtıcı kısmında da olsa çalışmaz. :tamamdir
23  Volkswagen / Golf IV / Ynt: 2004 golf IV arıyorum. : Nisan 03, 2008, 04:43:50 ÖS
bu arada golf 4 donanımları golf4 sayfasının en üstünde bulunuyor. :tamamdir
24  Volkswagen / Golf IV / Ynt: 2004 golf IV arıyorum. : Nisan 03, 2008, 04:42:27 ÖS
pasific, comfortun bir alt donanımıdır. otomatik vites ise tüm modellerde isteğe bağlı. eğer iki tane 2004 model bulursan ve 1i pasific biri comfortline ise almışken comfortline al derim. bende 2000 trendline var, araç ararken temiz comfortline bulsam onu alırdım. + orjinal aliminyum jant, yol bilgisayarı ve curise control var.yol bilgisayarı bence önemli değil ancak ben golflerin orjinal jantlarını beğeniyorum ve uzun yolda curise kontrol olsa fena olmaz.şimdiden bol şanslar.
25  Volkswagen / Golf IV / Ynt: motor ömrü : Nisan 01, 2008, 04:09:11 ÖS
normalde benzinli bir aracın motor ömrü düzenli bakımları yapıldığı zaman 300000- 500000 km arasında (kullanıma göre ) değişir.sonra iyi bir ustada güzel bir reklefiyeden sonra bir o kadar daha gider. kazasız belasız yolculuklar
26  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Geri vites lambası : Nisan 01, 2008, 04:03:25 ÖS
bildiğin bir oto elektrikçiye git
fazla bişi tutacağını zannetmiyorum
27  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Orjinal Blaupunkt Teybinize Mp3 çalar : Mart 30, 2008, 02:10:08 ÖS
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir ay önce aldığım golf mk4 ümün orjinal teybine müdahale etmeden dijital ortamda müzik dinlemek istiyordum ama bunun tek çaresi servisten alacağınız uyumlu cd changer ve ya ara kabloyla uydurulacak cd changer idi.

Ama internette dolanırken bulduğum Üstün bir zekanın ürünü mükemmel bi aletle karşılaştım. Alet üzeirnde bir tane usb port bulunduruyor, ve kendisi orjinal teybin cd changer çıkışına bağlanıyor. Sonrasında ise cihaz üzeirndeki usb portuna takacağınız flash diskin üzeirndeki mp3 leri orjinal teybin üzeirndeki cd control düğmelerinden, cihaz aynı bir cd changer e bağlı gibi mp3 lerinizi dinleyebiliyorsunuz hemde çok hızlı geçişlerle.

cihazın ismi xcarlink pekçok orjinal oto teyibine uygulanabiliyor. link vermek istemiyorum yazım reklam amaçlı değildir. Kullanımı harika bir cihaz. Şiddetle tavsiye.
siz kaça mallolduğunu biliyormusunuz ve benim araca uyarmı acaba
   aracım 2000 golf4 teyibi blakpunk
28  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Orjinal Blaupunkt Teybinize Mp3 çalar : Mart 30, 2008, 02:07:55 ÖS
ben aleti internette inceledim, hoş birt alet. cd cangerdan hem çok daha az yer kaplıyor hemde çok daha ucuz. bulunduğum yerde bayisi olsa anında taktırırım. merkezi bursaymış, yolum düşerse işallah taktıracağım Cheesy
29  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Kaliperlerimi boyadım :) : Mart 30, 2008, 01:12:13 ÖS
bencede güzel olmuş. kazasız belasız
30  Volkswagen / Golf IV / Ynt: giderken frene bastım arabam stop etti yardım : Mart 30, 2008, 12:43:30 ÖS
otomatik 1.6 rolanti devri kaç olması gerekir benimki normal 800 devirde duruyor ona göre çalışmayapacağım

[/quote
kullandığınız yakıta dikkat edin 97-98 oktan benzinlerde bu tip problemler çıkıyor. 95 oktan benzinle denemenizi tavsiye ederim
]
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 10