Profile for member yellow_driver
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Aralık 05, 2008, 03:19:09 ÖÖ
81891 Mesaj 4821 Konu Gönderen: 4259 Üye
Son üye: can_vw
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 8 9 [10]
136  Volkswagen / Golf IV / Ynt: hangi renk favoriniz : Şubat 25, 2008, 03:33:12 ÖS
nasıl italyanlarda simge renk alev kırmızı, amerikanlarda siyahsa, almanda da gümüştür ve gümüşün bir özelliği kiri ve çiziği belli etmez. ancak siyahında her aracı daha tok ve oturaklı gösterdiği de aşikar
        ama genede oyum kendi aracımı severek aldığım için gümüş
                                                  Wink
137  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Anahtar kumanda : Şubat 25, 2008, 03:23:57 ÖS
bu araçlarda immobilizer olduğu için orjinalini kullanıp, aracın kilit sistemini herkese oynatmamanızı tavsiye ederim. eğer anahtar palı diyorsanız yedeği ile idare edip, o da bozulursa vw servisleri 24 saat açık, o zaman yenisi edinmenizi önerebilirim.kazasız belasız günler
138  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Ön cama taş sıçraması !!! : Şubat 25, 2008, 03:16:50 ÖS
eğer kaskonuz varsa başka bir arkadaşında dediği gibi kasko bozulmadan değiştirilebilir ancak yoksa bazı ustalar bazı kimyasallar kullanarak o çatlağı çok küçük nokta haline getiriyor ve sağlamlığını da garanti ediyor. ankara gibi bir şehirde böyle ustalar bulabileceğinize inanıyorum. kazasız günler
139  Volkswagen / Golf IV / Ynt: 1.6 Golf ile Maksimum Kaç KM/H Ulaştınız? : Şubat 25, 2008, 03:10:42 ÖS
arkadaşlar ben mersim pozantı otobanı bilen varsa çok rahat 190 a çıktım ancak benim araçta orjinal 175/80/14 h lastikler olduğundan ve daha önce 150 yi hiç geçmediğimden ürkerek ayağımı gazdan çektim. ince lastiklerle 200 ü geçeceğine inanıyorum. ama virajlarda tabi problem çıkartabilir
140  Volkswagen / Golf IV / Ynt: BU ARACIN KASASI NEDİR? : Şubat 25, 2008, 03:05:19 ÖS
teiekkürler. bu arada benim bildiğim 2001 den sonra golf 4 lerde değişme var.göstergelerde felan. motor acaba aynımı ve önemli farkları nelerdir
141  Volkswagen / Golf IV / BU ARACIN KASASI NEDİR? : Şubat 25, 2008, 01:49:33 ÖS
Arkadaşlar, ben yeni üye oldum, öncelikle hepinize merhaba. bu kadar vw severi bir arada görmek, vw sever olarak çok hoş. benim sorum ise benim 99 aralık trafik çıkışlı 2000 model 1.6 golf 4 aracım var. yazılarınızda gördüğüm mk2, mk4 gibiterimler var. bu nedir ve benim aracım hakkında bilgisi olan ve paylaşan arkadaşlaraşimdiden teşekkür ederim.
bu arada gri golfleri görünce ben de üye olmalıyım dedim acaba sayısı kaç oldu?
 Wink
142  Volkswagen / Golf IV / Ynt: vites topuzu : Şubat 25, 2008, 01:36:10 ÖS
 bu siteye yeni üye oldum, öncelikle merhaba. vites kolunu neden değiştirmek istediğinizi anlayamadım. dikkat ederseniz golfün standart vites kolu zaten yapı olarak sonradan taktırılan spor tip kollara çok benziyor. ancak kolun etrafının aliminyum tarzı bir kaplama ve iyi bir işçilikle güzel bir görünüm yakalayabilirsiniz. hemde daha az maliyetli olur 
 Wink

Sayfa: 1 ... 8 9 [10]