slm arkadaşlar.. 2001 model golf 4 comfortline automatic sıralı BRC kitli LPGli aracım var
yaklaşık 2 aydır sabah ilk çalışmada arabam çalışıp 5-10 sn sonra stop ediyor ( araç 1000 devirde çalışıyor sonra ikinci cizgiye kadar devir düşüyor titreyerek stop ediyor) 2. marşımda sorunsuz çalışıyor gün içerisinde bir daha hiç olmuyor sadece sabah ilk çalışmada oluyor
bu sorundan sonra lambda sensörünü değiştirdim sorun geçmedi bujileri ve buji kablolarını değiştirdim sorun geçmedi bobini değiştirdim sorun geçmedi soğuk-sıcak müşürünü değiştirdim sorun geçmedi
acaba sorunum neden olabilir bana yardımcı olabilirmisiniz.... çok teşekkürler....
slm arkadaşlar 2001 golf 4 comfort otomatik sahibiyim plakamı app yatırmak istiyorum ama burda yapan bir yer yok bana yardımcı olurmusunuz... harf ve rakamların ucu kesik olanlar var ya o karakterden sanırım alman baskı oluyorlar.... yada nasıl bir karakter güzel durur yardım edebilecek bir arkadaş varmı nerde yaptırabilirim kaça olur.. şimdiden teşekkürler....
slm arkadaşlar 2001 golf comfortline var benim aklıma takılan konu dijital klimada normal kalorifer tesisatı yokmu yani kışındamı klimayı açacağız bilgisi olan var mı manuel klimalı araçlarda ayrıca kalorifer tuşuda oluyor. dijitaller nasıl bilgisi olan var mı... teşekkürler....
evet bende soykar otomotivi öneriyorum çorumdayım ama yedek parçamı soykardan istiyorum bursadaki tüm arkadaşları soykara davet ediyorum keşke yakın olsada rutin bakımlarada soykara gidebilsem
ben çorumda doktorum istemeyerekte olsa sanırım servise gidecem çünkü burdaki özel servisler sadece rutin bakımları yapıyorlar o kumanda onlarda yoktur.... ilgin için teşekkürler....
doğru halil kara bir kaç yere daha yazdım çünkü hemen almak istiyorum ses canımı sıkıyor 100-150 arası bişi alabilirim pioneer TS-1711 baktım yeterli gibi ama sizlerden bilgi istiyorum
slm arkadaşlar bende 2001 model vw golf 4 otomatik comfortline var geçen hafta sağ ön kapının cam kaldırma halatı atmış sanayide onu yaptırdım ancak sanırım yapan kaportacı tekrar takarken kapıdaki orjinal hoparlörü patlatmış. şuan tiz seslerde vonlama geliyor hoparlörü değiştimek istiyorum sizce aracıma uygun hoparlörün marka ve modeli nedir nasıl bişi almam lazım orjinal teybini kullanıyorum BLAUPUNKT(SANTA MONICA C50)