selam Ulaş,
katalizör arızasını nasıl tespit ettin,hangi arıza lambası yandı? bildiğim kadarı ile katalizörün dolması,dağılması,vs. bir anda ortaya çıkan bir durum değil.katalizörü söktün,Bursa'ya mı gönderdin...Seni n söylediğin durumun aynısı benim arkadaşın başına da gelmiş,servisler ya da egzoscular katalizörü sökmek ve satmak adına binbir türlü yalanlar uyduruyormuş.Aracın bir süre sonra gaz yemeyecek,kesip alalım,sensörleri yanıltırız arıza lamban yanmaz,çekişin artar gibi...sen temizlettirdin mi,yoksa değiştir din mi hocam?
katalizör arızasını nasıl tespit ettin,hangi arıza lambası yandı? bildiğim kadarı ile katalizörün dolması,dağılması,vs. bir anda ortaya çıkan bir durum değil.katalizörü söktün,Bursa'ya mı gönderdin...Seni n söylediğin durumun aynısı benim arkadaşın başına da gelmiş,servisler ya da egzoscular katalizörü sökmek ve satmak adına binbir türlü yalanlar uyduruyormuş.Aracın bir süre sonra gaz yemeyecek,kesip alalım,sensörleri yanıltırız arıza lamban yanmaz,çekişin artar gibi...sen temizlettirdin mi,yoksa değiştir din mi hocam?
Mrb.ozguref
Arkadaşım öncelikle araçta arıza lambası yanmaya başladı test cihazında katalizör arızası gösteriyordu.bunun yanında zaten araba düşük hızda giderken eksozdan şıkırtlar gelmeye başlamıştı,ben de çok araştırdım arkadaşına söylenenler bana da söylendi yok katalizörü tamamen iptal edelim çekişi artar falan diye servise gidiyorum fiyatlar çok yüksek.daha sonra bu adresini yazdığım arkadaşı internette katalizörle ilgili raştırma yaparken buldum.saolsun ilgilendi.eksozu tamamen kendisine gönderdim sadece katalizör kısımlarını kesip yeni katalizör takmış arka ve ön olmak üzere eksoz borularım eski eksoz borularıydı.şu anda bu şekilde kullanıyorum.herhangi bir problem yok.valla 7.400.ytl yerine 1.500.ytl ile problemi halletmiş oldum.