Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ağustos 08, 2008, 12:22:20 ÖÖ
70236 Mesaj 3936 Konu Gönderen: 3278 Üye
Son üye: malikaltindis
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: bunlarda benimkiler : Kasım 03, 2007, 11:02:04 ÖÖ
kazasız belasız aracların ikiside guzell
2  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: VW Golf V FSI (3. sayfa guncel resımler) : Ekim 29, 2007, 08:50:13 ÖÖ
güzel ve sade uygulamalarla devam edersin inşallah  :saygılar
inş. bende abartı degılde sade dusunuyorumm
golfgiller ortalıkta allah kazasız belasız kullanman dileği ile....

tesekkur edrrımm...
3  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: VW Golf V FSI (3. sayfa guncel resımler) : Ekim 28, 2007, 11:02:57 ÖS
Yani senin far kaşına özel bir yorum değildi, hiç bir far kaşını sevmiyorum. Smiley
Arka tampon altındaki siyah kısmıda gövde rengine boyatırsan baya güzel olur. Wink

tabii sevmeyebilirisn zevk meselesi tabii tampon altını ve cıtaları boyatacam kendı rengıne şimdi tampon eklerini arastırıyorum biseyler yapacaz artık arbanın sıyah yerlerıne Smiley
4  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: VW Golf V FSI (3. sayfa guncel resımler) : Ekim 28, 2007, 10:59:03 ÖS
Far kaşı olmamış. Wink
guzeldir aslında karanlıkta iyi secememissin

kırmızı-beyaz iyi denk gelmiş Smiley maşallah iikinizin aracınada nazar değmesin Wink

cok tesekkur ederim yorumun için  :)krımızı beyaz iyi denk geldi sansımıza  Cheesy

FSİ kardeşler sevgi
güzeller

saolasınn Smiley
5  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: VW Golf V FSI (2. sayfa guncel resımler) : Ekim 28, 2007, 10:50:45 ÖS

Beyaz olan en yakın arkadasımın aracı İnş. beyazada biraz mod yapıp kırmızı-beyaz dolasacaz Konya sokaklarında...
6  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: VW Golf V FSI (2. sayfa guncel resımler) : Ekim 24, 2007, 12:37:36 ÖS
senin arabanın tyesısatı yapılırken ben turuncu bı c3 ile tam orda durdum ama senı tanımadıgım ıcın
selam veremedım Wink
evet o araba dıkkatımı cekmıstı İnş. tanısırız bi gun  Wink

ayrıca mesaj yazan arkadaslarda tesekkurler Smiley
7  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: VW Golf V FSI (2. sayfa guncel resımler) : Ekim 24, 2007, 12:35:56 ÖS
Benim meslekle ilgili, Laminant,Lamine,Masif, Deck ne tür ahşap yer  kaplaması... Roll Eyes  Üretim mi yapıyosunuz? Yoksa Uygulamamı?
masif parke nin uretimini yapıyoruz şehir dışı toptan ve şehir içi uygulamada yapıyoruz  laminat parke krono tex ve krono swiss markalarının bayisiyiz toptan ve perakende olarak ayrıca uygulamalı olarak meslege devam ediyoruz   deck ve lamine parke konyada yaygın degıl onun için onların satısı yok
sizde agırlık hangı tur parke warr
8  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: VW Golf V FSI (2. sayfa guncel resımler) : Ekim 23, 2007, 06:05:25 ÖS
dün akşam tesisatta değişiklikler vardı heralde hayırlı olsun Wink
geçen haftada beyaz mk5'e yapılıyordu Wink

evet değişiklik yaptık bagaja biraz daha yuklendık  ;)yakında resımlerı ekleyecem
 beyaz mk5 de yakın arkadasımın arabası
 İnş. bı gun  tanısalım senınle  Smiley
9  Volkswagen / Golf IV / Ynt: 17 A8 jant ?avatardaki : Ekim 19, 2007, 03:41:55 ÖS
arac bomba olmus yanıı 19 jantlar cok guzel oturmus
10  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Vwtr.net Msn Kardeşliği : Ekim 15, 2007, 06:18:15 ÖS
tarik__88@hotmail.com
11  Volkswagen / Golf IV / Ynt: 17 A8 jant ?avatardaki : Ekim 15, 2007, 06:13:58 ÖS
aslında dediğin gibi daha güzel olur ama arabayı yanlız kullnamıyorum artı birde yakıtında önemi var benim için artı cekişte düşer 17-45-205 ideal cok fazla abartmamak gerek türkiye burası yollar ve yakıt fiyatları malüm:)

205-45-17  janta gore lastık bıraz basıt olur orjınalı zaten 205-16-55 
yakıtı fazla etkılemez en fazla 0.5 lt  etkıler 
Turkıye yolları malum ama dıkkat edeceksın ufak tefek cukurlarla 45 yanaka bişey olmaz ama derın olursa egılebilir kısacası yavas kullann Smiley Wink
yayıda sana hesap sorucak kımse yoksa tak derım ben guzel gorunmesı acısından  :tamamdir
12  Volkswagen / Golf IV / Ynt: 17 A8 jant ?avatardaki : Ekim 14, 2007, 04:05:00 ÖS
215-45-17 35mm lik yayla hiç bir sey olmaz 
yaysız da olur ama goruntu daha guzel olur
13  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: VW Golf V FSI (2. sayfa guncel resımler) : Ekim 10, 2007, 11:08:49 ÖÖ
arkadaslar hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım bu resımlerde pet sıse kutu falan kullanmadık Cheesy Cheesy Cheesy

hondaya kapak olsun die honda bayısının onunde cektım resımlerı :saygılar Wink Cheesy Grin
14  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: fay 78 yaylandı + monroelendi :D : Ekim 08, 2007, 12:12:38 ÖS
arabanın yere basık olması guzel bı olay hayırlı olsun
15  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: VW Golf V FSI (2. sayfa guncel resımler) : Ekim 08, 2007, 11:19:33 ÖÖ
Maşallah. Farlara kaş gelmiş, ayrıca jantların yanaklarına kırmızı şerit yapmışsın. Küçük ama hoş detaylar. Allah kaza vermesin. Bu arada 9. resimde, aracın 3 mt. önündeki şişeyi görmedim sanma  Grin

buraya eklerkende aklıma geldı şişe kutu falan warmı diye baktım ama 9. resımdekını gormemısım Grin
toros petrol Smiley
2-3 gune bır ugrarım muhakkak ...
evet o golf beım..ne ıs yapıosun

yakıtı torosdan alırım ahsap zemin işiyle ugrasıyorumm
Sayfa: [1] 2