Profile for member teo
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Aralık 02, 2008, 02:13:18 ÖÖ
81580 Mesaj 4797 Konu Gönderen: 4225 Üye
Son üye: rızgar
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7
16  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Resimleri ve Yorumları : Nisan 20, 2008, 12:56:23 ÖÖ

selam. sen de aci bir kayip yasamissin; biraz once okuyabildim. sizin de basiniz sagolsun ailece

Abi başın sağolsun...
17  Volkswagen / Golf V / TDI : Nisan 20, 2008, 12:44:54 ÖÖ

Arkadaslar bir haftadir is icin Ispanya-Sevilla'daydim. Endulus eyaletinin baskenti. 1 hafta boyunca o kadar cok golf gordum ki... ama sonra takinti yapti su... 1 hafta boyunca 1 adet bile TDI olmayan Golf 5 gormedim... bu nasil olur ya koca sehirde? sehrin her yerine de gittim ayrica. rasgele secin bakin, kesinlikle yanilmiyorsunuz. sevilla'da sadece TDI golf 5 satiliyor olabilir mi yaa?Smiley
18  Volkswagen / Golf V / Ynt: GoLf 5 aLmayı düşününyoruz.İyi ve kötü yorumLarını bekLiyorum.. : Nisan 20, 2008, 12:41:49 ÖÖ

hayirli olsun. benim de FSI'm var. sehir ici kullanimda VW'nin soyledigi FSI motor 1.5 lt/100km fark yapiyor FSI olmayana gore. ancak istanbul sehir ici kullanimda ben yazin 9.5 lt/100km kisin da 10 lt/100km yakti. yani TSI'in kitabi degeri kadar olmayabilir sarfiyat.

bu arada... golf 5'in bagaji cok kucuk. neredeyse polo sinifindaki kadar.. buyuk bir eksik bence bu. focu HB'nin bagaja bakin; yayla gibi..
19  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 20 Nisan 2008 Sapanca Buluşması - Piknik : Nisan 05, 2008, 01:28:57 ÖS

bundan onceki hafta bir grupla sevilla'da olacagiz is icin. 20 degil de 19'unda donersek gelirim ben de. henuz belli degil.
20  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Resimleri ve Yorumları : Nisan 05, 2008, 01:27:35 ÖS

pardon ustteymis simdi gordum.
21  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Resimleri ve Yorumları : Nisan 05, 2008, 01:23:50 ÖS

ne zaman?
22  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Resimleri ve Yorumları : Nisan 05, 2008, 12:38:24 ÖS
Arkadaslar, 2 ay sonra merhaba. ben o pazar kardesimin dogumgunu icin gelemeyecegimi sanirken, cumartesi gunu maalesef anneannemi kaybettik aniden. o yuzden bu durum ihtimal disina cikti, dogumgunu de yatti tabii. o gunden sonra da 2 aydir baglanamadim. ancak zaman bulabiliyorum soyle kabaca baktim sayi cokmus. olmak isterdim. herkes de guzel gectigini soyluyor, baska bulusmalarda bulusuruz umarim...
23  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Ön Görüşleri : Ocak 11, 2008, 01:18:21 ÖÖ

evet yani.. bi daha olmasin:)
24  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Ön Görüşleri : Ocak 11, 2008, 12:39:10 ÖÖ
yok mail geldigi e-mail'i geldi. o yuzdne girdim. ben sik sik giriyorum siteye... ama su 4 gundur girmemisim kara kayip filan degilim yani. ama bakin golf 5 bolumunde cok az yazi var. ondan sonra da genel sohbet site duyurularina filan giriyorum. hatta ozellikle bulusma ve sticker icin takip ediyorum. ama bu 4 gun olmamis iste...

golf 5'im adacayi yesili, lutfen gri filan demeyin kendisine:)

3 subat guzel gun de... kardesimin dogumgunu. ben de merkezdeyim. yani avcilara uzagiz haliyle:) saate gore gelmeye calisacagim. henuz bakmadim saat kacta bulusuluyor diye...
25  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: Bak sen vw'nin yaptığına : Ocak 11, 2008, 12:27:31 ÖÖ
FSI'in S'sini olusturan stratification ozelligi, FSI motorlarin daha sonraki yazilim duzeylerinde iptal edilmis. bunu tesadufen isi desince ogreniyoruz.

biz bu araclari stratification ozellikli aldiktan sonra kullanirken, araclari servise goturdugumuzde yazilim versiyonu yenilemesi yapildiginda, iptal edilmis oluyor. bilgisayarlarda yazilimlarin yeni versiyonlari ciktiginda eski versiyona gore yenilikler yapilir. ama bu yeniliklerin neler oldugu teker teker belirtilir. ama bu konuda oyle bi sey yok:
- yazilim versiyonunu yenileyelim mi?
- ne gibi degisiklikler yapildi ki yeni versiyonda?
- bilmiyoruz
- e bilmiyorsaniz neye gore yenileyecegiz?
- ...
- oneriniz nedir?
- sorun yoksa dokunmayin kalsin

bu mudur yani?

bu FSI konusunu da dedigim gibi bir sekilde onlar da ayrica ogrenmis olduklarindan ogrenebiliyoruz. ben araci stratification'li diye almisim. a o da ne? bi servis ziyaretinden sonra artik o ozellik yok...

asil bu yasal mi??? bu uluslararasi bir soru tabii ki... stratification yakit tuketimini azaltiyor. stratification kalkinca geriye sadece dogrudan puskurtme kaliyor tuketim tasarrufu acisindan.
- e peki bu tasarruf miktari ne kadar azaliyor stratification iptal olunca?
- bilmiyoruz ama etkisi cok azdir
- e o zaman niye satarken stratification yakit tuketimini belirgin olcude dusurur dendi?
- ...

(satisi yapan servis degil ya, rahat tabii)

yani diyecegim o ki, su yazilim versiyon yukseltmeyle aracin nelerini degistirmeye yetkisi ya da daha da otesinde hakki var servislerin acaba? ha mantiken dusununce, "bu stratification'da sorun olmasa adam vazgecer miydi?" diyor insan. ama o zaman neden bu kadar onemli bir ozellik degisikligin yapildigi versiyonla birlikte musteriye bildirilmiyor ki? bu rasgele bir ozellik de degil ki...
26  Volkswagen / Golf V / Ynt: Lastik : Kasım 04, 2007, 11:29:33 ÖÖ
Arkadaslar lastikleri yeniledim sonunda. Michelin Alpin A3 aldim. ispanya'da eylul'un 3. haftasi uretilmis. yepyeni yani. TEM'den bir abant yapip geldim. gidiste feci yagmur vardi. frenlerle deneme firsati buldum. donuste de hizla denedim. hiz endeksi T yani 190 idi, 190'a kadar ciktim. cruise control'u da actim. ooh keyif. biraz ses oluyor o hizda, ama konforda sorun yok. karda araba cikarmiyorum (bulundugum yer nedeniyle cikaramiyorum desem daha dogru) ancak ilk kez kar lastigi kullanacagim. araba cikarabilirsem onu da denerim.
27  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: İstanbul İçin Gece Gezisi : Ekim 20, 2007, 11:12:10 ÖS
ya ben de bi umutla girdim cidden bulusamadiniz mi yaa? yoksa geyik mi?Smiley
28  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: İstanbul İçin Gece Gezisi : Ekim 20, 2007, 11:24:01 ÖÖ
Arkadaslar ben fena hastayim yaa... persembe gunu sinyal verdigi halde cok is var diye ise gitmeye devam ettim. ilac olayina da girdim ama kisitli, simdi burun bogaz gogus daha da kotu oldu. aslinda ola ki iyi hissederim gelirim ama %90 olamayacagim, cok isterdim.. oralari da cok severim ustelik:(
29  Volkswagen / Golf V / Ynt: Lastik : Ekim 15, 2007, 01:31:55 ÖÖ
continental marka. hangi modeli oldugunu ve boyutlarini soylememissiniz?
30  Volkswagen / Golf IV / Golf Mk4 V5 sitesi : Ekim 12, 2007, 12:58:12 ÖÖ
http://www.golfv5.co.uk

Ingiltere'deki biri, golf Mk4 V5 alacakken bakmis ki yeterli bilgi yok, bu siteyi kurmus. forum var, buna benzer. Bu yil kurulmus gibi gorunuyor. henuz incelemedim. ama modele odaklanmasindan dolayi pratik olabilecegini dusundum...
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7