Halil dediklerine katılıyorum. Ölçüm yaptığım saha drag pisti ve her iki taraftan da bunu tam dört kere denedim. Yanılmış olabilir miyim bilemiyorum. Bunu bir daha deniycem bu kez bir arkadaşımla beraber.
Avrupada caddy tdı olarak piyasaya beş çeşit araç sunar; caddy life : 1.9 tdı 75/105 hp caddy life tramper : 1.9 tdı 75/105 hp caddy van : 1.9 dtı 105 hp caddy familly : 1.9 tdı 75/105 hp caddy maxi : 1.9 tdı 105 hp / 2.0 tdı 140 hp
Arkadaşlar ne kadar inanırsınız bilmem ama dün denedim araçta tek başıma ve düz bir yolda 100 km ye tam 12 saniyede ulaştım. videosu var isterseniz. jant 16 lastik 205
Halil arkadaşıma katılıyorum linkteki araç caddy life diil. dış görünşte belli olan başlıca özellikleri; .sis farı .arka kapılarda kelebek cam .ön tampona entegre ön far yıkama ünitesi .tavan üstü anten
cemline neden bu kadar alındığını bilmiyorum ama sohbet anlayışının biraz eksik olduğunu düşünüyor ve üstüme de alınmıyorum. kimseyi rencide edecek bişey yazdığıma da inanmıyorum burası bi form sitesi ve bazen de espiri olabileceğine inanıyorum. iyi niyetli yazılmış bi yazıyı kavramanı isterdim. ayrıca yeni veya eski olmak ne farkeder ki, bizler buraya vw severler olarak giriyoruz eski, yeni ya da mesaj yarışı yapmak için değil. unutma sende bi zamanlar yeniydin ama sana böyle dediklerini sanmıyorum.