Profile for member srcglb
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ekim 12, 2008, 10:11:05 ÖÖ
74447 Mesaj 4349 Konu Gönderen: 3753 Üye
Son üye: ERTUĞRUL
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 8
1  Serbest Forum / Aranıyor / arkadaşlar mk4 ön panjur için gti yazısı arıyorum.lütfen yardımcı olun... : Eylül 16, 2008, 04:21:46 ÖS
ön panjuruma takmak için orjinal gti yada benzeri yazılar arıyorum..yardımcı olursanız sevinirim  :tamamdir 
2  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: MK4 (34 UN 7958) en son haline bi bakın bakalım dostlarım... : Eylül 14, 2008, 09:08:14 ÖS
sevgili dostlar yeni resimler ekledim..bi bakın bakalım yorumlarınız ne olucak Wink

3  Volkswagen / Golf IV / Ynt: golf kullanıcılarının dikakatine :((lütfen okuyun:) : Ağustos 24, 2008, 01:23:34 ÖS
gerçekten üzüldüm allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin Sad
4  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Koyu renkli golf 4 stopları aranıyor acil...! : Temmuz 22, 2008, 11:17:58 ÖÖ
nizam kardeşim bnm Wink anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az diye bi laf var bilirsin sen onu... okadar diyorum yani  :saygılar
5  Volkswagen / Golf IV / Ynt: Koyu renkli golf 4 stopları aranıyor acil...! : Temmuz 22, 2008, 11:02:57 ÖÖ
çok yardımcı olmuşsun sağol..böyle kibar arkadaşları burda görünce çok mutlu oluyorum ben...
6  Volkswagen / Golf IV / Ynt: far seçimi : Temmuz 17, 2008, 10:12:11 ÖÖ
valla dostum bence git önce bi mercekli angel far taktır..sonrada 8000K xenon taktırdınmı ozaman kimse deymesin senin zevkine..hepsi bu kadar Wink
7  Serbest Forum / Sohbet / arkadaşlar harekete geçme zamanı gelmedimi artık! : Temmuz 17, 2008, 10:05:31 ÖÖ
sevgili arkadaşlar yeni bir buluşma zamanı geldiğini düşünüyorum ve inanıyorumki çoğu kişi benim gibi düşünüyodur...yaz gelsin havalar ısınsın diye bekledik kaç aydır..ee artık yaz geldi bitiyo bile..sevgili yöneticiler umarım ilgilenirler bu konuyla..
8  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: MK4 (34 UN 7958) yeni jantlandı arkadaşlar bi bakın bence ;) : Temmuz 14, 2008, 01:59:16 ÖS
koyucam koray koyucamda eskiden büyük resim koyabiliyodum şimdi yine aynı işlemi yapıyorum ama olmuyo..bi yardımcı ol allahını seversen kardeşim Wink
9  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: MK4 (34 UN 7958) yeni jantlandı arkadaşlar bi bakın bence ;) : Temmuz 14, 2008, 12:34:28 ÖS
Jantlar ne marka, lastikler ne marka?
Daha büyük fotoğraf var mı?
Lastik ve jant ebatları neler Cheesy Cheesy Cheesy
Çok mu soru sordum ne.
Ama güzel olmuş, insan merak ediyor.

jantlar tft marka 16 inç. lastikler nexen marka Cheesy lastik ölçülerini tam söyliyemicem şimdi yanlış olmasın..ama jantları çok güzel doldurdu..çok güzel bi görüntü çıktı meydana Wink
10  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: MK4 (34 UN 7958) yeni jantlandı arkadaşlar bi bakın bence ;) : Temmuz 14, 2008, 12:08:44 ÖS
gayet şık olmuş, bende bu jantladan düşünüyordum.

ne kadara mâl oldu??

valla arkadaşım sıfır lastik ve jantla birlikte toplam 1.250 ytl'yi buldu..ama deydide Wink tavsiye ederim jantın tekini tek parmağınla kaldırabiliyosun okadar hafif yanii müthiş Cheesy
11  Otomobil Forumu / Otomobilim / MK4 (34 UN 7958) yeni jantlandı arkadaşlar bi bakın bence ;) : Temmuz 13, 2008, 03:55:23 ÖS
sevgili dostlarım umarım hepiniz iyisinizdir . :tamamdir evet sonunda çok istediğim jantları alabildim Smiley hem görünüm hem benzin hemde konforda olumlu açıdan çok güzel sonuçlar alıyorum..bakalım siz ne diyeceksiniz  Wink

12  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: arabanın yeni jantlı hali arkadaşlar bi bakın bakalım;) : Haziran 16, 2008, 05:30:57 ÖS
tabii tabii inşallah 10 numara olur
13  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: arabanın yeni jantlı hali arkadaşlar bi bakın bakalım;) : Haziran 16, 2008, 05:23:19 ÖS
doğru valla ne yaparsan ay başı yapıcaksın zaten sonra istesende bişey yapamıyosun Smiley Smiley sende takta yaylarını tartışırız yine ozaman tabii Wink
14  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: arabanın yeni jantlı hali arkadaşlar bi bakın bakalım;) : Haziran 16, 2008, 05:15:42 ÖS
iyi dileklerin için çok sağol koray.. bu arada senin arabayada baktım hiçte fena durmuyo yani ;)yalnız benim arabanın yaysız halindeki gibi biraz havada duruyo sanki Smiley spor anten bulmak o kadar zor değil mahalle arasındaki bi aksesuarcıya bile gitsen var şimdi heryerde..hatta çok daha değişik modelleri bile var çook cüzzi bi rakama...ne taraftasın sen semt olarak?
15  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: arabanın yeni jantlı hali arkadaşlar bi bakın bakalım;) : Haziran 16, 2008, 04:53:06 ÖS
Evet bence de sakın ledli takma
Hiç yakışmıyorlar.
Bence sırf ledli takmış olmak için takılmış gibi duruyor hepsi.
Hella'nın Magic Colors siyah olanlar güzel durur bence senin arabada.

Ondan sonra da tampon altları ile çıtalara bir el atabilirsin.

Bu arada anten kısa sanki senin. Cheesy

yeni resimleri görmedin sanırım sen..
evet spor anten zaten kardeş Wink
Sayfa: [1] 2 3 ... 8