Profile for member serhan06
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ağustos 30, 2008, 06:00:22 ÖS
70075 Mesaj 4082 Konu Gönderen: 3401 Üye
Son üye: k0d3r
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 5
1  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: Paris ten Golf Cabriolet (yepyeni resimler sayfa 4) : Haziran 22, 2008, 07:22:34 ÖS
arkadas allah kaza bela vermesın arabanın masallahı var şekli yeter cabrıonun  :saygılar
2  Volkswagen / Golf II / Ynt: ÇALINTI GOLF !!! : Nisan 05, 2008, 08:52:09 ÖS
gecmıs olsun arkadas allah yardımcın olsun anadoluya göturmelerı muhtemel yada gezip bı yere bırakmalarıda varsayımlar arasında en etkılı ılanı hurrıyet ankaraya buyuk butonlarla ılan vererek bulabılırsın  Sad  Serhan derken benım arabadanmı bahsettın???  Cool
3  Volkswagen / Golf I / Ynt: soranlara cevap olsun!!! :))) : Nisan 05, 2008, 08:25:07 ÖS
  Smiley  aman fazla gezme basın belaya gırer  Wink   karsılasmıyoruz ankara gecelerınde ne tunalıda ne bahcelıde  Smiley halbukı sezonda acıldı ama demekkı ben gelırken sen gıdıyorsun sen gelırken ben gıdıyorum  Smiley  aman kendıne mukayet ol  :saygılar
4  Volkswagen / Golf I / Ynt: Golf 1 Cabrio : Nisan 05, 2008, 08:12:46 ÖS
HOŞGELDİN birader aramıza allah kaza bela vermesın memleketini belirtirsen daha ayrıntılı yardımcı oluruz tente iç döseme hakkında bizde az bucuk bilgi sahıbı olduk eee az cekmedik  Smiley  bide resimlerden bıraz daha koyabılırsen sevınırız  :saygılar
5  Volkswagen / Golf I / Ynt: golfümün çürüklerini yaptırdım : Mart 26, 2008, 06:34:12 ÖS
arka stoplardan bulursan haberim olsun abi aradım bulamadım bide şimdi onların şeffafları cıkmıs zannedersem hoş orjınalını bulamadım kı seffafını nerden bulalımm  Smiley
6  Volkswagen / Golf I / Ynt: golfümün çürüklerini yaptırdım : Mart 26, 2008, 06:28:48 ÖS
abi allah sabır versin bu arabayı adam ediyorsun ya helal sana  Smiley adam kanser olur serefsızım Allah yardımcın olsun rast gelee :saygılar
7  Volkswagen / Golf I / Ynt: Acillll Yardım..... : Mart 18, 2008, 07:37:28 ÖS
 İlginiz için teşekkür ederim  Smiley cihan benim direksiyon yarım hıdrolık aldığım zaman göstermıstım servıstende aldığım adamda öyle dedı   :saygılar
8  Volkswagen / Golf I / Acillll Yardım..... : Mart 16, 2008, 11:19:09 ÖÖ
Sayın arkadaşlar gecen gece eskısehır yolunda arabayı bıraz zorladım daha doğrusu yarıstım  Smiley eve dönüştü direksiyonda cok fazla bi ağırlık hıssetmeye basladım ve bı anda dıreksıyondan sesler gelmeye basladı sağa sola cevırdıkce surtunme seslerı gelmeye basladı ve dıreksıyon kamyon dıreksıyonu gıbı ağırlastı benim korkum dıreksıyonun mılınde bulunan dişlilerin zarar görmesi sizce bu konu ne olabılır rot basları diskler yenı elden gecmıstı ama sesın kaynağı dıreksıyon kutusundan gelıyor yardımcı olursanız sevınırım  :saygılar
9  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: SONUNDA BUDA GELDİ BAŞIMA : Mart 14, 2008, 10:57:54 ÖS
 Tuna bey kardesim Allah sabır versin basın saolsun Allah babana gani gani rahmet versin biz burda ne desek boş ates düştüğü yeri yakar Allah sanada sabır versin...
10  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 2 Mart 2008 Ankara Buluşması Resimleri : Mart 02, 2008, 10:48:39 ÖS
 Smiley Tüm katılımcı arkadaslara sevgiler ağır hava sartlarına  Smiley  ragmen 4 aracta olsak ıyı bı eğlenti yasadık maksat muhabbet olsun amacıyla yapılan bu toplantı için tüm arkadaslara saygılarımı sunarımmmm  insallah daha güzel bı hava sartında daha genıs bı sekılde toplanırız  Smiley
11  Volkswagen / Golf I / Ynt: 1979 golf1 1.8 112 ps mi ve sorular?? : Mart 02, 2008, 12:28:21 ÖS
fatih kardes hoş geldin aramıza işlerin yoğunluğundan siteye giremiyorum uzun zamandır.ANGARA'lı hemsehrımız arabanın resimlerını görunce verılmıs sadakam varmıs dedım  Smiley bu araba uzun zaman satılmayı bekledı ınternette tam almaya karar verdım arabayı almaya gıderken işlerim cıktı her ıste bı hayır varmıs derler...neysekı allahtan almamısım fakat senın durum bıraz sıkıntılı zannedersem gecmıs olsunnn tekrar hosgeldin aramıza Wink  :saygılar
12  Serbest Forum / Site Duyuruları / Ynt: 2 Mart 2008 Ankara Buluşması : Mart 01, 2008, 09:54:13 ÖS
Yarın yanınızdayım allah'ın izniyle sayı kaç oldu bilmiyorum ama benıde yazın serhan06 Smiley  Wink
13  Volkswagen / Golf I / Ynt: VW See-Golf,1983 MK1 .Orijinal ve o bir deniz aracı... fotolar ve biraz bilgi. : Şubat 25, 2008, 08:30:57 ÖS
vay yavrum vayy  Smiley adamlardaki hayal gücüne bakın yaaaa Shocked  Smiley
14  Otomobil Forumu / Genel / Ynt: ankara buluşması : Şubat 24, 2008, 12:26:25 ÖÖ
gökçek'i yemişim  Smiley bize ne evinden ankaranın %80 nını kapattı zaten kendıne  Angry  arkadaslar bahsedılen yer halka acık otopark sıkıntısı  yok orda müsterih olun ama eger istersenız seğmenler parkıda bu iş için gayet musayıt bı alan hem orda bufede var sıcak soğuk ıcecekler yıyeceklerde mevcut eğer yer olayını kesın karar vermedıysenız bu alternatıfıde dusunun derım  Smiley   :saygılar
15  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: TIKLAMADAN gecmeyin LÜTFEN : Şubat 21, 2008, 12:42:59 ÖÖ
refik kardesim sen müsterih ol  Wink bizde demir taşıyacak araba var allaha cok sukur;bu benim keyif arabam  gözüm gibi bakıyorum,ben arabaya 2 kişiden fazla kişi almıyorum sen demirden bahsediyorsun  Grin Grin
Sayfa: [1] 2 3 ... 5