Profile for member semihyalin
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ekim 12, 2008, 09:56:00 ÖÖ
74447 Mesaj 4349 Konu Gönderen: 3753 Üye
Son üye: ERTUĞRUL
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 21
31  Otomobil Forumu / Otomobilim / golften bmw ye geciş ( bursadan ) : Ocak 28, 2008, 08:10:16 ÖS
selam millet golfu verdim ama yeri ne uzun aradan sonra bmw aldım 1984 model 316 coupe motor yeni yapılmıs kaportada sorun var ufak tefek masrafı var suanda topluyorum eski halini gorun bakalım yeniside yakında

:tamamdir

32  Volkswagen / Golf I / Ynt: arkadaşlarım arabamı sattım bilginize : Kasım 21, 2007, 09:34:04 ÖS
subaru vivio 97 model 114 bin km de klimalı 800 cc enjeksiyonlu az yakar cok yol giden türden bir araba Smiley
33  Volkswagen / Golf I / Ynt: arkadaşlarım arabamı sattım bilginize : Kasım 19, 2007, 07:12:34 ÖS
tabı canım alırız bir gti

not: takasla araba 7000 ytl gitti
takas yaptım arabayı aldıgım arabanın alıcısı hazırdı ondan hemen sattım yanı bu işte zarar kaar aranmaz
Smiley
34  Serbest Forum / Aranıyor / 13 inc lastik lazım : Kasım 18, 2007, 08:14:28 ÖS
arkadaslar arabamı satarken üzerinden 13 inc 185/60/13 leri soktum ama bana 50 yanak lazım elinde 50 yanak sıfır veya 2.el olan varsa goruselım gerekırse takas yapalım

onemlı olan 13 inc 50 yanak olması
35  Volkswagen / Golf I / arkadaşlarım arabamı sattım bilginize : Kasım 18, 2007, 08:11:30 ÖS
arkadaşlar arabayı verdım bilginiz olsun istanbul dudulluya gitti araba bir oto servis sahibine verildi bilginize ayrılmak koysada insana gereken buydu

neden nasıl gibi soru sormayın bu ayın sonuna kadar 9000 ytl ye acil ihtiyac vardı yapmak zorundaydım

nedeni annemin bağkur borcu cıktı ve odersek onumuzdekı ay emekli olucak maaş almaya başlıcak beni anlayışla karşılarsınız insallah

not: ben buradayım ama arabayı sattım dıye sızın satmam merak etmeyın ben yıne hep sızınle olucam Smiley
36  Volkswagen / Golf I / Ynt: polo spor suspansıyonları mk1 oluyormus : Kasım 09, 2007, 12:59:12 ÖÖ
arkadaslar aldım bugun taktık ama oldu desem yalan olmadı desem yalan olur

arkadaslar polo 6n spor yay takımı önler oluyor arkalar kısa gelıyor ve yayın ustu uymuyor kesmenız gereklı zaten kısa kestınmı ıyıce kısalcak aslında yayı sıkıstıracak aparat kullanılabılınır tornacıya yapılır ama ne gerek var dıye dusundum arabaya takmadım tekrar gerı verdım

alıcak kullanacak arkadasların bılgısıne
37  Volkswagen / Golf I / Ynt: arkadaslar fren sorunu yardım acaba : Kasım 07, 2007, 07:21:21 ÖS
en ılgınc tarafıda sukı gecen yenı jant ve lastıkler takarken bırseyın farkına vardık fren sıkıldıgında arka fren sıstemlerı sıfır hıc calısmıyor arabada sadece onler tutuyor Cheesy
38  Volkswagen / Golf I / arkadaslar fren sorunu yardım acaba : Kasım 07, 2007, 06:42:29 ÖS
arkadaslar benım fren sıstemı on taraftan hıdrolık bosaltı bundan 1 ay once servıse goturdum yaptık dedıler ertesı gun frenlerde arada bır bosalma gordum ama nedenını bulamıyorlar

araba oldugu yerde calısır durumdayken frene bastıgında ılk sert gorunuyor ama arkadan 2 dk sonra frenler bosalıyor ve sonuna kadar kayıyor fren pedalı 1 veya 2 ayda bır ortalama 5000 kmde 1 litre hıdrolık bıtıyor on fren sıstemının hortumları sıfır alındı sızce nereden kacırıyor nasıl bırsey var yarın tamırcıdeyım yaylar ıcın gıdecegım polo yayları geldı onları halletırırken frenlerede baktırcam

bu konuda yardımlarınızı beklıyorum
39  Serbest Forum / Aranıyor / Ynt: 15 jant ve lastıkler : Kasım 06, 2007, 12:09:51 ÖÖ
unutma ben kucucuk bır yerde iznik ilcesinde yasıyorum burada zaman geliyor sigara bulamıyorsun Smiley aslında o kadar onemlı degıl 195 veya 185 sonucta baya rahatladım kanka araba rahatladı ama bugun frenlerım bosaldı yawww bakalım yarın ne olucak
40  Serbest Forum / Aranıyor / Ynt: 15 jant ve lastıkler : Kasım 05, 2007, 04:23:26 ÖS
bu dedıgın ebatlarda ellerınde yoktu bende bunları aldım
41  Volkswagen / Golf I / Ynt: polo spor suspansıyonları mk1 oluyormus : Kasım 05, 2007, 04:22:02 ÖS
ben aldım arkadaslar sahibinden.com da biri satıyordu 220 ytl spor yay takımı POLO 6N2 modeli icin yaptıgım ıstanbulda tuningci arkadaslarla telefonla aradım ve uygulanıyormus dedıler bende aldım suanda yarın kargolanacak carsamba elıme gelır denıcez gorcez bakalım olucakmı eger olmazsa cocuk gerı alma garantısı verdı o yuzden rahatlıkla aldım

eger olursa boyle bırsey emınımkı mk1 hosuna gıder spor yay almak ısteyenlere hem cozum bulmus olurum dıye dusundum ınsallah sorunsuz calısır olurda

not: mk2 lerde yay kafalıkları polo yayları ııcın kucuk geldıgınden uygulanmıyormus buda bır gercek bılgınız olsun
42  Serbest Forum / Aranıyor / Ynt: 15 jant ve lastıkler : Kasım 04, 2007, 10:40:45 ÖÖ
aslında arkaları tornada yaptırdıgım parcalarla ben kaldırdım ama onler jant ebatı dusunce hemen fark ettırdı bakalım polo yaylarından alıcam denıcem eger olursa guzel olur yere yapıstırcam arabayı ıyıce bana daha cok guven daha cok kullanım zevkı yasatıyor araba dedıgın yere yapısık olucak Smiley
43  Volkswagen / Golf I / polo spor suspansıyonları mk1 oluyormus : Kasım 04, 2007, 01:36:14 ÖÖ
arkadaslar bugun ebayda gezerken golf yay ve amortısorlerıne bakıyordumkı bırsey gozume carptı golf 1 yayları ve amortısorlerının altına sunu eklemısler

golf 1
golf 1 cabrio
jetta 1
polo 6n

bu adamların yazdıklarına bakılırsa polo 6n suspansıyonları mk1 lere uyuyor uyuyorsa kullanabılırmıyız acaba sızın dusuncelerınızı beklıyorum polocular ozellıkle spor suspansıyonlular ve mk 1 cıler neler dıyorsunuz neler dusunuyorsunuz acaba

44  Serbest Forum / Aranıyor / Ynt: 15 jant ve lastıkler : Kasım 03, 2007, 10:19:41 ÖS
hayır benım kanka boyamıs araba kaportadayken hala daha oyle duruyor nıkelaj yapmak ısterdım ama benım cok zamanımı alırdı bursaya gotur yaptır ettır ugrasmak ıstemedım evet dedıgın gıbı koyu renklı gobeklı jantlar cok hosuma gıttıgınden oyle yaptım zaten araba suamda hem benı rahatlattı hemde kendı sahatladı bu jantlarla ıyıkı degıstırmısım vallahi Smiley
45  Volkswagen / Golf I / Ynt: cabrio ile normal golflerin yayları aynımı : Kasım 03, 2007, 09:00:56 ÖS
yay varsa olur
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 21