Profile for member semihyalin
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ekim 12, 2008, 10:45:07 ÖÖ
74447 Mesaj 4349 Konu Gönderen: 3754 Üye
Son üye: mehmett1
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 21
16  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: MK1` im : Şubat 09, 2008, 06:34:05 ÖS

Saygı çerçevesini bozan kişiler var evet . Bunlar daha büyük şeylere dönüşecek sonra.

Araç siyah olacak evet.

sadece soru sordum ama devamı geldı neyse ufak seylerle strese gırmeyelım yanlız su yukarıda son yazdıgını dıkkate al gerekırse sıl onu agır kelımeler kullanmayalım

tesekkurler kardeş kolay gelsin sana
17  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: golften bmw ye geciş ( bursadan ) : Şubat 07, 2008, 05:46:07 ÖS
yok abıcım pıyasada 200 ytl ıle 280 ytl arasında oynuyor angeller ama bu herıfler ve bır kac saplama ucuyor bak bu adam 350 demıs bırı var aaz kullanılmıs 2.el angel fara 450 ıstıyor bunlardan alıcagıma beklerım daha ıyı dıye dusunuyorum Smiley
18  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: golften bmw ye geciş ( bursadan ) : Şubat 06, 2008, 09:43:14 ÖS
saolun bugun 40/40 yay ve koni de aldım galıba dusundugumdende guzel olucak bea Smiley pazartesi veya salı elımde olucak 215/40/16 lastık sıparısı verıcem cumartesı araba onumuzdekı hafta trafıkte sonu olucak ınsallah

19  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: yenilikleri göstermenin zamanı geldi :) : Şubat 06, 2008, 01:06:09 ÖÖ
gule gule kullan ama araba jant ıstıyor hatta aglıyor Smiley
20  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: golften bmw ye geciş ( bursadan ) : Şubat 06, 2008, 12:56:59 ÖÖ
saolun saolun arkadaslarım baya baya degıl bugun on tampon taktık yarın arkayı takarız 3 veya 5 gun ıcındede boyanır herhalde araba umdugumdan daha dehset olucak ve tadına doyum olmıyacak

NOT ARKADAŞLAR : arabada macun var farkındasınızdır macunu ben attım zımpara bana aıt arabayı dukkana goturup boya demıyorum kankımın yerı oldugundan artık bende yapıyorum yada yapmaya calısıyorum

arabay angel arıyorum suanda yok nette istanbul pıyasada arayamıyorum ledli stoplarıda angelleride aldımmı bu araba super olucak persembe gunu yaylarım vede sıfır amortısorler gelıyor yaylar 40/40 lastıklerde 215/40/16 araba ateş kırmızısı olucak

adıda KIRMIZI ŞEYTAN olucak Smiley
21  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: golften bmw ye geciş ( bursadan ) : Şubat 05, 2008, 08:51:46 ÖS
arkadaşlar bugun sabah cekılen bır kac resımler

ahanda suda benım Smiley

22  Serbest Forum / Aranıyor / Ynt: 16V polo veya fabia aranıyor. : Şubat 02, 2008, 02:39:37 ÖÖ
ben karısamam bılemem anlamam sonucta bu ıste pazarlıkta vardır her zaman ben bu arabaların pıyasasını bılmem ne desem yalan araba guzel guzel bır sport fabia ki dergilere cıktı
23  Serbest Forum / Aranıyor / Ynt: 16V polo veya fabia aranıyor. : Şubat 01, 2008, 02:54:35 ÖÖ
bu araba arkadasımın bak egerkı sport ıstersen sana bunu onerırım

http://www.sahibinden.com/fabia_sport_ozel_uretim_sinirli_sayida_!WQQaXQQ4821354WQQpXQQdisplayitem
24  Volkswagen / Golf I / Ynt: 16 h 7137 özel konu biraz arkadaşlar : Ocak 30, 2008, 11:28:10 ÖS
suanda arabayı sattım arastırma yapıyor kendısı yapabılırse arabayı alıcak yapamazsa arabayı cektırcem ben alıcam suanda sattıgım arkadastan haber beklıyorum bakalım cok tesekkurler arkıler
25  Volkswagen / Golf I / Ynt: 16 h 7137 özel konu biraz arkadaşlar : Ocak 30, 2008, 09:25:41 ÖS
saolun arkadaslar

ya allah korusun turkıyede yasıyoruz adam hırsızlık yapar adamın bırıne vurur bır dunya bas belası ıs yaratır o yuzden yanı hak verıyorsunuzdur
26  Volkswagen / Golf I / 16 h 7137 özel konu biraz arkadaşlar : Ocak 30, 2008, 08:19:27 ÖS
arkadaşlar arabayı vekaletle istanbula verdik ama adamda arabayı başka biriyle takasa girmiş karsılıgında munubus almıs ama munubus ruhsat sorunlu cıkmıs ve golfu alan vatandas kayıplarda golfle beraber suanda istanbulda benim golf aranıyor bulundu bulundu bulunamadı trafikten cektırcem arabayı sattıgım vatandasta bana veriyor arabayı hgerıye hedıye olarak

16 h 7137 gorenlerın bana ulasmasını ısterım arkadaslar
27  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: golften bmw ye geciş ( bursadan ) : Ocak 30, 2008, 08:14:04 ÖS
sunuda soylıyeyım arkadasım dedıgın gıbı 300 veya 500 jantlar varda istersen bir bak bakalım modeline ve jantın boyutuna o 300 diyenler en dandık jantlara dıyorlar bıraz ıyısıne kactınmı fıyatlar cep yakıyor bu janttan istanbulda 1 yerde buldum devamı varmı bılemem ama bulunur herhalde
28  Volkswagen / Golf I / Ynt: Yaylar : Ocak 30, 2008, 08:08:55 ÖS
arka ve onlerde aynı sıstemler basıt ve ucuza kaldırabılırsın yayların saglam ve amortısorlerın saglamsa bunu yap derım ben yaptım cunku arkaları kaldırmakta yararı oldu

amortısorlerın uzerınde yayları tutucu yuvarlak demiri cıkaracaksın ve amortısorun kalınlıgında ornek 5 santımlık kaldırmak ıstedıgın boyuta gore burc yapacaksın bıraz kalın etlı olsun onları takacaksın uzerıne yay tutucuları iş bitti kaldırdın demektır resimlerde farkı gorebılırsın

eski hali

yeni halide bur

ardaki farkı gor ve düsün
29  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: golften bmw ye geciş ( bursadan ) : Ocak 29, 2008, 02:31:12 ÖÖ
jantlar benım cok hosuma gıttıde aldım ama kesınlıkle borbet yerıne bunu takarım daha ıyı borbet CMS 40 gibi abi yaww bir farkı ofseti Smiley
arkadasım jantlar bana 700 geldi araba ise 5500 geldi
30  Otomobil Forumu / Otomobilim / Ynt: golften bmw ye geciş ( bursadan ) : Ocak 29, 2008, 01:46:57 ÖÖ
cümlemizi allah kazasız belasız kullanmak nasıp eylesin tesekkurler arkadaslar
arabanın resimlerini ben cekmedim eski sahibinin cektiği resimler araba orjinal boyada ve deri doseme kırmızı ve sıyah araba onceden tamırcıdeymıs alet 316 ama gıderı 320 gıbı Smiley belkıde ondan dolayı 320 yapıstırmıslardır borbet cok hosuma gidiyordu ama taktım uzerıne bırseye benzemedı ama borbetın bırazdaha sekıllısını buldum aldım arkadaslar ben toplamayı eski arabanın tadını cıkarmayı sevıyorum bu işim degıl ama sadece zevk binmek icin yapıyorum

aldıgım jantlar bunlar arkadaslar golflerinizede bulursanız alabılırsınız tavsıye ederım 225/40/16 yada 215/40/16 takacagım daha karar vermedım almadımda Smiley

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 21