evet baya bi kötü durumda çıktılar pistonlarda değişiyor. şimdi oto mekanikten aradılar istanbul dan 215 ytl sekmanla beraber, ankarada bulamadım pistonu rektefiyecide 380 istedi 250 yeter ona daha da subap, subap kavalları, subap lastikleri, yataklar triger bilya daha dünya kadar parça var 1000 ytl yi bulucak sanırsam.
ben olsam simli bir siyah atrım yaldır yaldır olur
sorma kadir keşke yapabilsem çok dert açar başıma kolay değil renk değiştirme işi.
bugün rektefiyeciye gittim, hiç hoş sözler söylemedi. pistonlarda dahil olmak üzere hepsi yeniden yapılıyor. yarın motoru topluycaz fotolarınıda koyarım. blok da herhangi bir sorun yok ama pistonlar aşınmış dediler. 41 kere maşallah
Aşağı yukarı ne kadar masraf gider bilen varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar
bu sorunun cevabını haftaya sana net bir şekilde veririm . bugün benim motoru indiriyorlar ne yazikki başında değilim. 1,1 ve 1,3 arasında fazla fark yoktur malzeme açısından rakamlar birbirine yakın olur.
öncelikle fanın kapalı olması birşey ifade etmez. soğuk, sıcak ayar düğmesi sıcak ta kalmış ise içeri sıcak hava gelir yine hızından dolayı vs. eğer böyle bir durum yok ise kontrol ettir derim. vana tam kapatmıyor olabilir.