Arkadaslar ilan tarihlerine dikkat edin, satmaktan vazgectim yazısını arkadasımız 11 ağustos 2006 tarihinde yazmıs, üzerinden 1 yıl 3 ay gecmis aksarayda bu tip parcaları bulmanız mümkün, bilgilerinize
Merhabalar eski mesajları okudum ama yine bir sormak istedim;
Misal Ford yetkili servis denilince Şahsuvaroğlu en başı çeken kuruluşlardan geliyor, babamın Ford Fiesta ne olursa olsun Ada'dan Şahsuvaroğluna götürülür hep, Şahsuvaroğlu bu işte bir numara gibi birşey,İstanbulda Avrupa/Anadolu farketmez Vw'de bir numara yetkili servis desem hangileri dersiniz.
Çok güzelde şu çizme olayı beni korktuyor hadi çizdi diyelim, git sanayide söktür eskisi gibi olmuyor, hırsızlığa karşı siyah camlar var patlamıyor vs. bunları taktırsak polise'de kağıdını fılan göstersek kötü sonuçtan kurtulurmuyuzki.
Dün gece Sapanca sahil şeridinde sohbet ediyorduk ehliyetsiz arkadaşım bir tur atayım dedi, gece 03 gibi, tın tın gidiyoruz kimse yok in cin yok misali, Polis önümüzü kesti kimlikler dedi ben ehliyeti çıkardım uzattım Memur ehliyet değil dedi kimliklerinizi verin tamam dedik kimlikleri verdik ruhsatada baktılar gönderdiler, peki ehliyet sorsa idi sürücüde ehliyet yok bende var ceza keserdi büyük ihtimalle, cezayı ona nasıl kesecekti ben nasiplenecekmiydim bu işten.Ehliyet değil kimlik isteme sebebi TC kimlik no'su ile sorduruyorlar merkeze hatta benim Kimlikte TC no'su yok hemen yenile vs. dendi.
Araç bildiğiniz gibi 96 polo tek kapı.2 gün önce sanırım bir tıkırtı sorunu başladı sol kapıdan ses çıkıyor camı hafif açıyorum ses gidiyor çukura giriyorum sanki cam oynuyor camı en sona kadar indiriyorum ses kesiliyor, misal dün hiçbir ses yoktu, bugün Ada-İzmit yolculuğunda çıtır çıtır çıtırdadı Adaya geldim eve, evden biryere gitmem gerekti ses kesildi, siz daha iyi bilirsiniz ama sanki cam kapının içinde oynuyor ben öyle tahmin ediyorum, aracın başka biryerinden ses gelmiyor ufak ufak tıkırtılar var haliyle ama bu ses'e takmış bulunmaktayım.Nerden gelir sizce kapının içini açsam bir arkadaş cam kumandası için başlık açmıştı ordan bakarak açsam vs. birşeyler elde edebilirmiyim sizce.