Hocam elinde var değilmi hala , ilanda 12 demişsin, bir takım bana ayırırsan çok sevinirim aranıyor kısmına yazmıştım ne zamandan beri arıyorum, şu an geç vakit olduğu için aramadım, yarın cepten ulaşmak isterim size.
Temel arkadaşa çok teşekkürler, taktırcam bende hoş aradan uzun bir süre geçti ne forumda idim nede sanal alemde ne arabam bende idi, yakında kavuşuyoruz(abim el koydu Allah razı olsun güzel cihazlar ile teslim ediyor arabayı :
Evet hocam Sakarya olması ve gidilen yolun Sakarya-Sapanca-İzmit üçgeninde olması bir hayli farklılık gösterebilir fazla dur kalk yok ama sade bir otoban gibide değil, Oğuzun dediği doğrudur bu arada.
Hocam geçen burda sohbeti geçmişti tekrardan denedim yaptı yine, bundan önceki sahibi carbon clear denen şeyi yaptırmış ve motor hakketten saat gibi çalışıyor Motor kaputunu kaldırınca içi bir hayli temiz, motoru bende hep temiz tutuyorum birkere ben yıkattım Sürekli Shellden almış eski sahibi benden ordan devam ediyorum + olarak 1.4 ile 1.6 arasında bir hayli fark olduğu söylenmişti 1.4 daha az yakar diye bu 1.4 ve tek kapı sanırım beygiri de burda söylenmişti 60 küsür bir beygiri var
Abi bu çıkmacılarda hiçbirşey yokki, Bostancı sanayisinde neler aradım hiçbiri yok, oto2000 vardı sanırım burda söylenmişti oda boş çıktı, semt önemli değil gidince en azından birşey alıp dönmek istiyorum.
1 ay önce, sağ kapının kiliti düştü alarm kitlendi anahtarı soktum bir iki dönmedi az biraz zorladım anahtar ile o yuva da çıktı servise gidince taktırırım dedim, bugün servise gittim zımbırtı yok kaybolmuş kesin yıkamada araya kaynadı;