Gecmiş olsun kardeş gercekten benimde en cok korktugum şey karteli delmek. Yag lambası yandımı arabayı stop mu etmemiz gerekiyor yoksa durup motor calışır durumda olması mı gerekir ?
Güzel arabalar var ben bunlara trabzonda niye hiç rastlamıyorum. Ama kardeşim gecen Bİr GOLF 5 Rastladim TSI siyah cok hoşuma gitti valla resmi olsa cekip koyardım buraya
Bendede gecen arkadaşlar buna benzer bi broblem oldu araba calıştırdıktan sonra veya biraz gaz verdikten sonra devir göstergesi 700 ile 1100 arasında gidip geliyor motor tekliyor ve ses geliyordu arkadaşın dedigi gibi boğaz kelebeği bozuk olabilir dediler gittim küçük bi hortum yerinden cıkmış. İyice bi baktır basit bi sorun yüzünden bogaz kelebegini degiştirtirler sana boşuna .
Arkadaşlar bu gün dikiz aynalarını ayarlarken bi sorun yaşadım. Sağ aynayı ayarlarken bi problem olmuyor ama sol aynayı ayarlarken ikisini birden hareket ediyor anlamadım bir türlü düzeltemedim. Her hangi bir bilgisi olan varmı ?
Benim arabada 140 gectikten sonra yapıyordu aynı sorunu balans yaptırdım düzeldi ama şimdide hafif saga kayıyor. Sordum lastikler kötü dedi o yüzden yapıyormuş bende sag ön lastigin havasını biraz arttırdım gecici bi cözüm buldum tamamen kendi düşüncem şimdi kaymıyor ama en kıza zamanda lastikleri degiştirecegim. Arkadaşların dedigi gibi titremeyi balansdan yapar lastiklerin kötü olmasından yapar lastik havalarından yapar rotlardan yapabilir ama ucuza yaptırırsın. 10-20 ytl yapıyorlar.