Profile for member POLORİ
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ağustos 30, 2008, 03:01:35 ÖS
70066 Mesaj 4082 Konu Gönderen: 3400 Üye
Son üye: eztemur
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3
16  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: vw sevgisi : Nisan 17, 2008, 09:15:28 ÖS
uno'dan POLO'ya... tabii ki büyük uçurum var bence de.. evet hepimiz polo'larımız çok seviyoruz..sen de kullandıkça daha da seveceksin..Bakma burda sinirle yazdığımız "kötü" sözler servis dönüşü anlarımıza denk geliyor. Smiley
17  Serbest Forum / Müzik / Ynt: Arabada yolda giderken dinlemeyi en çok sevdiiniz müzik nedir ? : Nisan 13, 2008, 10:04:05 ÖÖ
şimdi bi daha dinledim gerçekten güzeel Cheesy
18  Serbest Forum / Müzik / Ynt: Arabada yolda giderken dinlemeyi en çok sevdiiniz müzik nedir ? : Nisan 12, 2008, 07:12:33 ÖÖ
kat delunaaa!!!
ben de varmı benim gibi düşünen derken en sonda rastladım.Bi de arabada klibini oynatabilsem(whine up) tam süper olacak.. Wink
19  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Merkezi kilit : Nisan 06, 2008, 11:04:00 ÖÖ
benim 98 polonun merkezi kilit motoru yandı .Yenisi 165 ytl www.otostart.com da şimdilik normal şekilde idare ediyorum
Alıntı

98 poloda da hava komresörü görevi gören motor yok mu. Ben 400 YTL sayıyorum da sizinki nasıl 165 ytl oluyor.EURO olmasın o.Eğer merkezi kilit yoksa; (ki mutlaka vardır diyorum) öyle idare et derim çünkü 1000 YTL den aşağı  yapılabileceğini sanmam.
20  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Hangi tip polo kullanıyoruz??? : Mart 23, 2008, 10:14:48 ÖÖ
Polo Classic'çiler 7 olmuşuz tebrikler. Smiley
21  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Elektronik Aksam (Zannımca) : Mart 11, 2008, 09:37:42 ÖS
Madem öyle başına gelebilecek en kötüsünü söyleyeyim.Benim araç çalışmadığında bilgisayara bağlattım.Hiç bir arıza göstermedi.Elektronik bir arıza olduğu kesindi ama bilgisayarda görünmüyordu.Çeşitli kontrollerden sonra motor beyni sökülmeye karar verildi.Ve içinden şıkır şıkır su sesleri geldi. Neyse ki ucuz atlattım sayılır.750 YTL.Ama bu en kötüsü.Peki bunu neden anlattım dersen.Bujiler başta olmak üzere motor bölümündeki bütün elektronik parçalar bu anlamda kontrol edilmeden buradan şunu yap demek yanlış olabilir.Ama motoru çalıştırma  dedim çünkü benimki gibi çalışsa idi eğer motor beyni dahill bir çok parçaya zarar verebilirdi. Kendine güveniyorsan bu parçaları söküp kurulayabilirsin.Ama tavsiye bir elktrikçiye götürmen.
22  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Elektronik Aksam (Zannımca) : Mart 09, 2008, 08:24:01 ÖS
Bu arada yanlış anlama olmasın.Ben başına böyle bir kaza gelmiş kişi olarak yazdım sadece.Motor beynine su kaçtığında aynı anlattığın gibi tepkiler verebilir.Ancak senin bujilerde su görmen iyiye işaret:Yani sorununu ucuza  belkide masrafsızca halledebilirsin.Ama yine de dediğim gibi başına daha fazla dertler açılmaması için başka yerlere su kaçıp kaçmadığını kontrol ettirmelisin.Yoksa kuruması için epeyce beklemen gerekecek.  Smiley
23  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Elektronik Aksam (Zannımca) : Mart 09, 2008, 05:51:20 ÖS
Çok geçmiş olsun dilerim.Yıkamacıya kaputu açtırmakla büyük hata yapmışsın.İnşallah beyne su kaçmamıştır.Ki bu maalesef biraz kolay olabiliyor.Eğer böyle birşey varsa motoru artık çalıştırmamalısın.Çünkü sen her elektrik gönderdiğinde arıza daha da büyüyebilir.Hemen otoların elektronik aksamlarıya ilgilenen bilgisayarlı bir elektrikçiye  ateşlemeyle ilgili motor kontrol ünitesi dahil tüm parçalarını kontrol ettirmeni tavsiye ederim.
24  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Buğulu Cam : Mart 09, 2008, 07:44:32 ÖÖ
Aslında cam buğusu basit bir kalorifer yönlendirmesiyle gider ancak eğer bu kolay olmuyorsa cam kirlidir derim ben.cam elle ya da bezle kesinlikle temizlenmemeli. Mutlaka iz bırakıyor çünkü. Aynı sorun bende de vardı ne kadar temizlediysem kar etmedi.Kaliteli oto yıkama yerleri sorunu çözebiliyor.Cam iyice temizlendiğinde hiç bir sorun kalmıyor.
25  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Kendi Çekimlerimiz : Mart 09, 2008, 07:30:31 ÖÖ
mart 1'de  polo'mun hasta olduğunu belirtmiş çekici üstünde resmini yayınlamıştım.Şimdi burdan aracımın eskisinden daha sağlıklı olduğunu belirtmem lazım.Yolların tozunu atıyor şimdi. Smiley
26  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Motor Beyni Tamir Edilir mi? : Mart 04, 2008, 09:32:15 ÖS
Ve konu başlığının cevabını bugün aldık. Tamir  eden yerler var.Ama biraz pahalı mı oldu ne .Tamir 450 YTL , araç için programlanması da 100 YTL. Bu tutar artık beni pes ettirdi. Aracı elden çıkarıyorum.Bu pololar müthiş araçlar, ancak tamir işlerinin pahalılığı belimizi büküyor.bizim gibi küçük yerlerde olanlar içinse  tamir ve parça açısından durum daha da zorlaşıyor.
27  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: yolda stop : Mart 03, 2008, 08:47:01 ÖS
Senin sorun boğaz kelebeğinden olabilir.Bu konuda daha önce de yazılmış cevaplar vardı. Su akarlarına gelince motor beyni dediğimiz motor kontrol ünitesi motor maputunu açınca sol cam sileceğininin hemen altında bulunuyor.Ünite orada geçmeli  plastik bir muhafazanın altında.Muhafaza çıkarılınca altta; sac bölümdeki su yolları zamanla tıkandığından, yağmurda veya araç tazyikli su ile yıkanırken bu bölüme su dolabiliyor.Bütün polo sahiplerine tavsiyem buradaki  su deliklerinin açık olup olmadığını zaman zaman kontrol etmeleri.Zira bir motor kontrol ünitesi yaklaşık 2.000 YTL civarında.
28  Serbest Forum / Sohbet / Ynt: Kendi Çekimlerimiz : Mart 01, 2008, 10:06:15 ÖÖ
tarih 16.02.2008  Polo'mu en son hareket halindeyken gördüğüm an.15 gündür ayrıyız.Sizinle paylaşmak istedim.Çıkma parça konusunda yardımcı olabilecekleri beklerim.

29  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Motor Beyni Tamir Edilir mi? : Şubat 27, 2008, 07:18:15 ÖS
Teşekkürler suggestion, beyin konusu hassas olduğu için olsa gerek sizden başka ilgilenen olmadı. Bugün bendekinin tamir edilemediğini öğrendim üzüntüyle.  Cry  servisten yenisinin fiyatını öğrendim 2.200 ytl aracımın gerisini satsam acaba 10.000 ytl eder mi?Böyle yapmayacağıma göre  çıkma beyin bulmak zorundayım.Rize'de olduğum için araştırma şansım yok.Tamircime de teslim olmak istemiyorum.Parçayı bulabileceğim "güvenilir" adres konusunda yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
30  Volkswagen / Polo ve Lupo / Ynt: Bakım kampanyası : Şubat 27, 2008, 10:03:05 ÖÖ
Trabzon vw yetkili servisi bahadır otomotivde 18 nisana kadar %20 lik bir indirim var. Belki diğer servislerde de vardır.
Sayfa: 1 [2] 3