Ne leyleği yaa.. Daha önce de söylemiştim. yandaki resim arabamın orjinal resmi...195 50 15".. f1 jantlar ve gayet memnunum... Görüntüsünün güzel olduğunu da herkes söylüyor... Ölçü bu olmalı.. Daha küçük jantlar kendini göstermez.. Büyükleri de performans vermez..Tabii ki bu sözlerim yalnız classic'ler için...
Bi süredir bu buşma konusunu heyecanla izliyorum.Belki bi katılımcı Rize'den çıkar da burdan buluşup geliriz diye...Ama yok galiba..Rize'den katılmak isteyen varsa birlikte hareket edebileceğimizi söylemek isterim..
hayırlı olsun...diyorum ama arkadaşlara da katılmadan edemiyorum..jantları artık geriveremezsin de belki krom bi çerçevesi olsa olur mu diye düşündüm.Çünkü jantlarının böyle yorumlar alma sebebi aracının beyaz olmasına karşın jantın siyah ağırlıklı olması...
Yetkili servis VARTA önerdi.Bi gece sol sinyal açık kaldı diye (polo kullanıcıları bilir; kontak kapalıyken sinyal açık olunca tek park yanık kalır) akü boşaldı.İnci akü aldık. O da çok randımanlı değil .Ben de de açık kalan yalnızca alarm var.En iyisi BOSCH almak diye düşünüyorum.
Connect ticari yani bir yük aracı olduğuna göre 1. ve 2. viteslerinin daha güçlü olması normal.Yani bu viteslerde Connect de aynı devirde Bora'nın ulaştığı hıza ulaşamaz.1. Ve 2. vitesde connect zorlanmadığı için 3. vitese geçtiğinde o rahatlıkla yokuşu çıkabilirsin.
Aşağıdaki veriler fabrika verileri...Buna göre iyi denebilir.
Motor Hacmi (cc) 1598 Silindir Sayısı 4 Beygir Gücü (BG/d/d) 75/4800 En Yüksek Tork (Nm)/(d/d) 135/2800-3600 0-100 km/s hızlanma 13.3 Son Hız (km/s) 170 Yakıt tüketimi (100 km'de)* Şehir içi (litre) 9.9 Şehir dışı (litre) 5.6 Ortalama (litre) 7.2 Ağırlık (kg) 1040 Dingil mesafesi (mm) 2407 Uzunluk (mm) 4137 Genişlik (mm) 1632 Yükseklik (mm) 1418 Bagaj Hacmi (litre) 455 / 762
Abartılı bir modifiye işine girmeyeceksen yaylarla oynama derim.Konfordan kaybedeceğin aşikar.Türkiye yolları da malum. Bendekiler 15' jant.16' de takılabilir; ama 17' in konforu bırak güzel görünebileceğini bile düşünmüyorum.Şekil olarak da 5 kanatlı yani yıldız şeklinde olanlardan (belki resmini koyduğun gibi olabilir) tavsiye edebilirim.
LPG'ye karşıyım.Gezmem arabayla daha iyi. Masraf için çelik jant en iyisi...Benim jantara bakabirirsin.(yandaki resim) Polo classic'lere özellikle daha geniş lastiklerle iyi gidiyor..Bi de yol tutuşunu arttırdığını düşünüyorum..Forumda classic gördükçe sevindiğimi de söylemeliyim. hoşgeldin..
Boraların boyutlarını hep beğenmişimdir.Keşke bizde de yenisi olsa derdim.JETTA'lar bana şehir içi kullanım için gereğinden uzun geliyor.Ama benim de BORA tercihim Arjantin versiyonu olurdu.
uno'dan POLO'ya... tabii ki büyük uçurum var bence de.. evet hepimiz polo'larımız çok seviyoruz..sen de kullandıkça daha da seveceksin..Bakma burda sinirle yazdığımız "kötü" sözler servis dönüşü anlarımıza denk geliyor.