Bence 77 model Golf'de lpg başını ağrıtır.Bende 80 model vardı lpg li...Bir türlü randıman alamadım.Yani motor eski olunca ekstra taktırdığın malzemeyi kaldırmıyor.Zaten motorun yapısı da ona uygun değil.Yani dizeli tercih et bence.En azından motor yönünden yok stop etti,yok benzine geçmedi ,yok karbiratörü sök,yok kurum bağlamış,yok çekiş yok derdin olmaz.En uygunu dizel olan 81 model bence.Sun roof hakkında bişey diyemiyorum orijinal mi değil mi diye.
Arkadaş sorunu çözersin merak etme ve arabanı herkese kurcalattırma.BMW ustası bile olsa ufak bir vidanın bile yerini bulamıyorlar bizim arabalarda.Bulsalar bile başka ustaların elinde garip bi şekilde kırılıyor bizim arabaların parçaları... Ankara'da Başkent Oto Sanayi Sitesi,(Şaşmaz göbeğinin sağ tarafı) 248/5 No 4 Özen Oto. Abdurrahman ve Murat Usta.Yanlarında eski Amerikan Oto Parçacısı ve eski Amerikan arbalarının satıldığı bir dükkan var.Aşağıda telefonu verdim.Bi ara derdini bi anlat böyle böyle oluyo,sorun ne olabilir diye.Sonra baktırırsın bi.Diğer arkadaşlar da sana usta adresleri verecektir eminim.O ustalardan da değişik fikirler alabilirsin. Tel (0312) 278 07 43 veya 278 00 73. Zaten Ankara'daymışsın.Umarım sorununu çözersin.
Bence Doğuş Holding ile Volkswagen bu işe ortak girebilir.Doğuş Holding'in rüyası o zaten,varını yoğunu ortaya koyacaktır bu ortak üretimi gerçekleştirmek için.
Bildiğiniz gibi VW şirketinin dünyanın dört bir yanında otomotiv fabrikaları var. Son zamanlarda Volkswagen'in ticari araç üretmek için Türkiye'de araştırmalar yaptığı söyleniyor.Sizce Volkswagen ,Türkiye'de fabrika kurar mı?
Araba , plakasına bakıldığında orijinal Ankara arabası değil.70 li yılların plakası ,dolayısıyla hurda arabaların toplandığı yakın bir dönemde Ankara'ya girmiş.Gümrük girişli de olabilir ya da büyük ihtimal İstanbul'dan gelmiştir.Biliyorsunuzdur Ankara İstanbul'un ikinci el çöplüğü oldu artık
Araban hayırlı olsun arkadaş.Desene Ankara'mıza bi canavar geldi.Kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle,tekrar hayırlı olsun.En azından Ankara buluşmalarına bi eleman daha bulduk sanırım.